Iste kizlar normal gebelik testi ile yaptigim test sonuclari:
Adetimin 25. Gunu basladim. ( Her 31-32 gune bir adet oluyorum)
En son test 4+4 gunluk hamisim ) Belki sizlere faydam dokunur buyrun hanimlar

Belirtilerim ise :
Iliskide 5-7 gun sonra kasikda batma... Reglden cok cok once oluyor bu batma.
Gogusde batma hissi yasadim ben dokununca aciyordu ozellikle sol goguste.
Ayrica iliskiden 7-8 gun sonra kahverengi kremsi bir akinti geldi coook azdi yani yok denilecek kadar. Sanirim yerlesme akintisiydi. (Dusuk yaptigim hamileligimde olmamisti)
Iliskiden 1 hafta sonra uyandim lavanta kokuyor dedim ve sucuk yanmis sucuk ustelik?
(Dusuk hamileligimdede koku almistim olmayan kokular )
Veee INANILMAZ BUYUK BIR ISTAH YOK BOYLE BIR SEY!!! Migdem doluyor ama ben hala yemek istiyorum. En son agaclari kivircik marul gibi goruyorum. Simdi biraz azaldi ama yinede istahimin masallahi var.
Bir de anlik migde kalkmasi vardi.
Bunlarin hepsi adet oncesi belirtiydi. Tabi erken gebelik testi (Predictor early hemen ikinci cizgiyi cikardi) Taaa adetime 8 gun kala (Onceki hamileligimdede adete 4 gun kala cikmisti... Cok guvenilir bir test biraz pahali ama kesin sonuc...)
Bir de cok yorgunluk oluyor insanda ama bunu ayirt etmek zor sonucta kimimiz calisiyor, kimimizin cocugu var ve ikinci hamileligi bekliyor veya o gun cok is yapmisizdir ben buna guvenemedim.
Sirtim cok agridi benim nedense (Idrar yolu enfeksiyonum vardi bobreklerdende kaynaklanmis olabilir.
Koltuk altlarima vurdu gogus agrilarim bayagi zorlandim. Simdi tek gogsum aciyor.
Ha birde adet gunum inanilmaz akinti geldi boyle sari krem acik yesil ( Kokusuz, kasintisiz )

Bunlar erken belirtilerimdi. Umarim bir yada iki kisiye yardimim dokunur.
Erken gebelik testinide ekleyecegim.
Ayrica Miratech marka normal gebelik testindende cok memnun kaldim. Onuda adette 8 gun once yaptim yani Adetimin 24. Gunu onlar daha kesin sonuc verdi onlarida ekleyecegim.

Ayrica doktorum benim emekli bir doktor, cok doktor gezdim ama doktorumun ustune doktor tanimam artik. Ilk hamileligimde dusukle sonuclaninca insan dahada secici oluyor.
Dusuk yaptigim hamileligimde 3 ayda hamile kalmistim. 3. ayda ovulasyon testi ile hamile kaldim amaa doktorum dedi: ,,Hic gerek yok boyle bir seye, iki gune bir iliskiye girersen mutlaka tutturursun" Vee tadaaaa hamileyim ilk denememde ) Birde iliskiden sonra ben hic ayaga kalkmadim direk oyle uyudum. Belimin altina yastik koydum. Artik sansmi diyeyim, doktorun dogru tavsiyesimi diyeyim bende tuttu.
Allah isteyen herkese nasip etsin.