Kızlar ilişkimde bu sorunda fazlasıyla takılı kaldım. Kufru gormezden gelmeli miyim ?
Erkek arkadaşım dışarıya, iş ortamındaki kişilere, tanımadığı insanlara vs. karşı secmece kelimelerle konuşur, uslup, diksiyon olarak muhteşemdir. Ben kufur eden kufurlu konuşan bir insan asla değilim aile ortamım arkadaşlarımda boyledir. Ama ( kendime de kızıyorum bu noktada ) o o kadar fazla ediyor ki şakalarında, cumlelerinde hepsi şakayla karışık kufurler. Kufur saygı saygısızlık belirteci değilmiş onun ahlak kurallarına gore. Kufur eden saygısız bir insan değil ona gore. Bunu bana oyle empoze etti ki ben bile bazen mesajda cumlelerimin sonuna ekliyorum, o gulunce ben de guluyorum onun tarafından daha da kabul gormek nedense mutlu ediyor beni. Cok seviyorum ya..
Neyse olay şu; dun akşam sohbet ediyoruz hayal kuruyor gibi bir icerik gırgır goygoy diyebiliriz. İlerisinden konuşuyoruz o da ''ben sigaramı alır odama gecerim şarkımı acarım azcık dertlenirim.'' dedi. Ben de '' yahu hep dertlenecek misin omur boyu, surekli dertli adam hic cekemem.'' dedim gulerek . O da ''boşanırsın, cocuklar evde kalır.'' dedi yine guluyoruz buraya kadar. Sonrasında bana şu cumleyi kurdu yine gulerek '' valizini toplayıp şurdan s.ktirip gidersin

Ben gereken cevabı verdim bu cumle şakayla bile olsa edilecek bir cumle olmadığını bana bu şekilde konuşamayacağını belirttim. O da askım gırgır yapmıyo muyduk bu ne bicim tepki atmıyorum laf falan sana iyi geceler diyerek cevap verdi. Yazmadım. Tum gun yazmadım o da yazmadı. Yazmayacağım da.
Yazarsa hatayı benim uzerime yıkacağından eminim, goygoy yapıyordum ciddiye aldın sana şaka yapılmıyor diyecek ben suclu ilan edileceğim sonra. Haksız mıyım tepkimde ? Bunu nasıl devam ettirebilirim ? Boşanırsın demesi bile zoruma gitti. Ne kadar kolay kurulabiliyor boylesine bir cumle. Ki ağzımızdan bir kere bile ayrılık cumlesi cıkmamışken bu zamana kadar soylediğim bir cumleyi ayrılığa yorup ne kadar kolay kullandın ayrılık kelimesini demişti bana. Şimdi şakasına boşanırsın gidersin diyebiliyor.