hep forumdan takip ediyordum evlilik aile sorunları veya yaşanan guzellikleri. ve benim de başımda birini sevdim hem de cookk

ama ben karadenizliyim sevdiğim doğudan (insanlar cok iyi olabilir onyargılı olmak istemiyorum ama doğunun da bir koyundenler yani farklı adetleri var) ilk başta duşunmuştum sorun olur mu diye ama cok sevdim gozum gormedi aileme actım ciddi duşunduğumu kesinlikle ve kesinlikle olmazzz dediler dunyam yıkıldı. evlenince eşimin memleketine gidilecek. ailem oralarda yapamazsın diyor 15 saatlik yol diyor. hatta bayramlarda bile normalde şehir merkezinde oturulacağı icin koye ailesinin yanına gidilebilir. sevdiğim cok anlayışlı ama ailemin istemediğini duyunca kendi ailesine soylemiş onun ailesi de biz de istemiyoruz demişler uzak diye :2: erkek arkadaşım da cok uğraştı ailemle konuştu ama ailem ona karşı acık net soylediler olmaz diye o da umutsuzluğa duştu forumdan takip ediyorum uzağa evlenenlerin ne kadar sorun yaşayabildiklerini afff ne yapacağımı bilmiyorum ben cok uzuluyorum cok caresizim boyle mi hayırlısı bilemiyorum. benim dışımda gelişti olaylar Allah aldı goturdu bu noktaya akışına mı bırakmam gerekiyor bilmiyorum:2: