Oncelikle bu yaziyi ağlayarak burda paylaşıyorum1.bucuk senelik evliyim yeni hamileyim 7 haftalık. Eşimin dayisinin evinde kirada oturuyoruz. Kaynanamin ust katina bileziklerimi bozdurarak yaptirip gececegimizi soyluyor evleneceğimiz zaman bunu ailemde bende soyledik ev ustune ev olmaz kesinlikle kabul etmiyorum diye. Simdi eşim hamileyim diye ikna eder duşuncesiyle bana bunu sunuyor kaynanam felaket bi kadın ayri oturdugum halde dilinden rencidelerinden kurtulamiyorum eşimi doldurmasindan kurtulamiyorum ben oraya gecemem mumkumati yok. Evlenene kdr ailemle can ciğerdi evlendik aileme slm vermiyor ne olursunuz bana dua edin yasini şerif olur vesayre ne olursa olsun dua edin kc kere ne okuduğunuzuda yazın bileyim okuyanlardan Rabbim binlerce kez razı olsun tum kalbimle diyorum. Iki ay once duşuk yaptim ilk cocuğumu bu 7 haftalik oldu stresten kalbim sıkışıyor surekli bana cocuguma brsey olcak diye cok korkuyorum eşim surekli ailen evlenirken destek olmadi tek taraf yapti herseyi diyor nasil cnm yanio bilmiyor beni ne derece uzduğunu ne olur dua edin bari o aileyele oturmayayim kaldiramam yemin ederim kaldiramam. Fikri degismezse bosanmak istedigimi soledim cocuğun velayetini ver naparsan yapdiyo