Sizlerin deneyimleri ve bilgileriyle beraber bir oneri almak istiyorum.
Elimde 14 bin kadar bir butce var. Biraz esnetebilirim. Kusurat onemli değil.
Normalde Apple ile kurma fikri vardı aklımda. 7 Plus cihazımdan memnundum. Ama anladığım kadarıyla daha fazlası gerekiyormuş.
Az cok araştırdım. Ama aklımda hicbir şey oluşmadı, cok fazla urun var.
Telefon icin Samsung Destek'le goruştum. Bana A52 veya M52 onerdiler. Neye dayanarak onerdiklerini bilmiyorum

Telefon icin beklentim yok. Ben oyun oynayan birisi değilim, "Alo dese yeter"ciyim. Bu nedenle dış gorunuşe de onem veriyorum acıkcası. Bu yuzden Z Flip 3'te gozum kaldı.
Bataryası durduk yerde bitmesin, kamerası da guzel performans versin. Daha hicbir şey istemem.
Watch icin baktığımda gozume carpan iki isim oldu.
Galaxy Watch 4 ve Watch Active 2.
Watch 2 Classic deneyimledim daha once. Bu yuzden o donen mekanik yapıya hayranım, hoşuma gidiyor. Watch 4 Classic'e cok olumlu bakıyorum. Eğer derseniz ki, Classic sorunlu normalini al, o da olabilir.
Active 2 yorumlarına baktığımda da pek iyi şeyler goremedim. Şarjının 18 saatten az gittiğini soyleyenler vardı, biraz uzaklaştırdı beni.
Buds'a baktığımda da 2 ve Pro vardı.
Pro'nun fiyatı hoşuma gitmedi. Bu yuzden direkt olarak soğudum. Bir kulaklığa o kadar para vermek istemedim.
2 almayı planlıyorum. Zaten dizi-film ve muzik icin kullanacağım.
Watch 4 ve Buds 2, Amazon fiyatıyla beraber 4 bin kadar ediyor.
Telefon icin 10 bin butcem kalıyor.
Telefon icin de eğer cidden gonlumu calabilecek bir arkadaş goremezsem eski telefonumu bir yere koymak yerine satar, yerine Z Flip 3'u alırım. Bebek teknolojilere de yelken acarız.
Butun konuda bahsetmemişim. Ozellikle Samsung istiyorum.
Nedeni ise benim ve cevremdeki insanların Samsung cihazlarından memnun olduğunu gormem.
Teşekkurler fikir ve yardımlarınız icin.