Merhaba umarım anlaşılır olur bu konuda gercekten fikirlerinize ihtiyacım var ve bana kızmazsınız
3 sene once yaz okulunda bir butunleme sınavına gittim , bizim sınavlarda sesli olarak yoklama alınıyor .sınavdan cıktığımda instagram da bir mesaj gordum benimle aynı sınıfta sınava giren birinin mesajıydı , tanışmak istiyordu . O sıra hayatımda kimse yoktu ,detayları tam hatırlamıyorum 3 yıl gecti cunku biz galiba 2-3 gun mesajlaştık sonra kahve ictik ben konuşmak istemedim mesajlara aramalara donmedim ve her yerden sildim karşı taraf ısrarcı olmuştu onu hatırlıyorum
Bundan 7-8 ay sonra erkek arkadaşım ile tanıştım , bu kişiyle yakın arkadaş olduğunu da sonradan oğrendim . Bana tanıyor musun diye sormuştu cunku cocuk benimle aynı okulda , evet bir ara bana mesaj atmıştı dedim ama detay vermedim . Biz instagram a beraber hikaye koyduğumuzda bu kişi “ hayırlı olsun “ tarzında bir mesaj atmış , hicbir zaman uzerinde durmadım cunku hatırlamıyordum bile belki de hata ettim
az once erkek arkadaşımla konuştum bu kişi 4 gun evinde misafir olucakmış kendimi cok kotu hissettim bu saatten sonra soylemeli miyim bilmiyorum yada susmak daha mi iyi , ama anlatıcak bişey de yok sadece kahve ictik 1 defa . Yinede sizden fikir almak istedim kafam karışık olduğu icin de berbat yazdım kusura bakmayın
Ayrıca bahsi gecen kişinin arkadaşı beni instagram dan eklemiş ben kabul etmeyince telegram dan mesaj atmış hic anlam veremedim