Konularımı biliyorsunuz. Oğlum yeniyılla beraber madde kullanmaya başlamıştı. Cok şukur bıraktı. Eski gunlere donmek ne kadar guzelmiş. İnanın şu anda of sıkıldım bu hayattan diyenler şukredin. Oysaki ne guzel hayatım varmış. Tabi bunu kotu olaylar yaşayınca anlıyor insan.
Cokkkkkkk mucadele verdim. Bir saniye peşini bırakmadım. Ya ben olucem ya sen bu kotu işten vazgecilen dedim. Ben evde ağlayarak seni beklemiycem sen nereye ben oraya. Bunu atlatıcaz. Cunku benim oğlum cok akıllı, terbiyeli, merhametli.sen kopru altlarında cırpınan cocuklardan, parkda yatan cocuklardan olmana izin vermiycek bir annen var. Sen orda mı yatıcan bende. Sen nereye ben oraya. Gerekirse polise dahi gider devletimden yardım isterim dedim. Ama benim yavrum bunlara gerek kalmadan atlatacak dedim. Cunku sen duzgun bir cocuksun. Hata yapabilir ama hatadan donecek kadar akıllı ve iyi bir insansın dedim. Her gun bunları soyledim. Her gun ona guvendiğim, onun bir gun eski hayatına donup Ben ne yapıyorum diyeceğini soyledim. Daha bir cok şey.
Cok şukur işe soktum. Vardiyalı. Ve kotu bir olay yaşadık. Onun akabinde bu işin ciddiyetini anladı. Bir arkadaşında oğlumla beraber başlamıştı. Onu da ailesine soyledim. Haberleri olsun kurtarsınlar cocuğunu diye. Ve sabah o arkadaşı ve diğer tum arkadaşları oğlumun babasıyla konuşmaya gittiler. Biz x arkadaşmızı kurtarcaz. Biz goz yumduk ama iş ciddiye gidiyor yardımcı olacağız dediler. Ve oğlum o arkadaşını cok sever ve dinler. O yoksa sokağa dahi cıkmaz.
Oğlumla konşmuş. Biz yanlış yapıyoruz. Artık anneni uzme ben bıraktım sende bırakıp eski hayatımıza donyoruz. Ben Askere gidyrm. Geldiğimde kaldığım yerden devam edicem. Senin ise İngiltere planın var. Git calış paranı biriktir ailen sana iş yeri acmayı planlıyor gel kur işini beraber devam edelim demiş. Bunun gibi bir cok motive edici cumleler kurmş. O gun bu gundur oğlm iş ev, ev iş.

İngiltere planımız devrede. Olur yada olmz bilemiyorum, ama evimi satıp cıkıcam burdan. Cunku etraf hep bu madde bağımlılarıyla dolu.
Rabbim benim cabamı boşa cıkarmadı, dualarımı kabul etti. Benim gibi olan annelere de rabbim yardım etsin. İnanın dua ederken burnumun direği sızlıyor.ve siz anneleride duama katıyorum.
NOT: Eski eşimle bu surecte konuşmaya birbirimizi haberdar etmeye başladık.