Selamlar. Kızlar benim galiba psikolojim bozuldu. Şimdi bugun eşimle baya tartıştık. Sebep ise o evden cıktığında, evde olmadığında benim onu surekli aramam.

Cidden biraz aştım kendimi galiba. Meşgule atarsa peşinden tekrar arıyorum. Meşgulede atmaz kendi kendine calıp kapanırsa tekrar arıyorum. Acıp sinirlenip yuzume kapatırsa, yuzume niye kapattın deyip onun yuzune telefonu kapatmak icin arıyorum. Acmazsa yine arıyorum..

Bugun de aynen boyle oldu. Genelde de arıyorum boyle ust uste. Eve baya gergin geldi. Neymiş ben annesigilin yanına gider diye korkumdan arayıp duruyomuşum rezil etmişim arkadaşlarına filan. Saydırdı herşeyden kavga bulmaya calıştı gıcık olmuş ya salata yapmadığıma kadar tartışma yarattı.

Dik dik duşmana bakar gibi bakıp duruyordu. Her fırsatta sokakta. Sigara alicam der gider arkadaşları semaver yakmıştır orda takılır 2 saat. Neymiş onlarda evliymiş hic eşleri aramıyormuş. Bende aileme gidince aynısını yapacakmış. Yok ben kalmayacakmışım annemgile gittiğim zaman akşamına gelecek mişim. En damarıma bastığı yer bura oldu ağzıma geleni saydım. Boyle şeyleri kafana sokan babanla annendir kesin benim ailemle uğraşmayın kendi işinize bakın gider onlardada rezillik cıkarırım bu cocuklarıda 1 saat gostermem dedim. Kalmayacaksam ayda 3 kere gider gelirim Ben sizin koleniz miyim aileme 5 ayda 1 gidip misafir gibi gelicem adamlar torununu kac aydır gormuyor senin ki kapımdan ayrılmıyor torun torun diye dedim. Birsuru sey saydım daha.

Adım gibi eminim o anasıyla babası karışıyor ailemde kalmama. Allah bilir ne diyolarsa .. oyle geri kafalılar ki simdi yazmama değmez duşuncelerini. Ama hiic umrumda değil. Kızlar haksız mıyım? Ya sık sık giderim, gidemiyorsam gittiğim zaman kalırım. Ki en son gittiğimde 2 gece kaldım, hafta sonu yasağı girecekti araya 2 gunde kendisi kal istiyosan vs dedği halde ben kendim taksiyle geldim cocuklar durmuyor zaten en fazla 2 gece kalabiliyorz. Ailesinin tavırlar suratlar 5 karıştı tabi. Goruşmuyorum onlarla. ama altlı ustluyuz karşılaşıyoruz. Şuan uyuyor elimden gelse kaldırıp bunun kavgasını edicem hÂlÂ. Ailesinede ayrı kin doldum ki daha yarın devamını getirirm bu kalma meselesinin