Merhabalar;
Konuya nasıl nereden başlasam bilemiyorum. Doğum yapalı 3 ay olmak uzere. Cok zor bir doğum ve iyileşme sureci gecirdim. Pandemi falan da derken annem baktı hep sağ olsun. Annemden artık donmemiz gerekti ve ben ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Surekli ağlamaklıyım, surekli icimde bir hissiyat var. Annem varken hic boyle değildim, şimdi kendimi cok yalnız hissediyorum. Eşim cok destek olmasına rağmen bu halimi gorunce acaba yeniden annene mi donsen diyor. Ama ben istemiyorum. Artık bir başıma bebeğime bakmak istiyorum. Lohusalık uzerime yapıştı resmen. Bazen cok gucluyum bazen ise berbat durumdayım. Evime geleli bugun 3. Gun oldu. Lutfen bana destek olun. Yazacağınız her şey cok cok onemli.

GUNCELLEME; Merhabalar 1,5 ayımız bitti. Allahıma bin şukurler olsun ki kontrol altına alabildim tum her şeyi. Cook mutluyum, evime alıştım, evladımla vakit gecirmeye alıştık. Duzenimi kurdum. Bunu okuyup, bunalan, aynı durumu yaşayan kişiler varsa guzel bir haberim var GECİYOR
Bu konuda bana destek veren, guzel mesajlar yazan tum kadınların ellerine sağlık