Arkadaşlar bu işe gireli artık bir 5-6 ay oluyor şimdi ilk zaman ki hallerim aklıma geliyorda komiğime gidiyor 20-30 video atıyor hepsiyle tek tek uğraşıyordum . Surekli olarak neredeyse saat başı adsense takibi yapıyordum , 4. gunumde videomun biri patlamıştı o gun 50 lira kazanmıştım , sevincden havalara ucuyordum adeta.

Ondan sonra 50 lira'nın stabil olduğu gunler de geldi amma velakin bir insan bir işe girdiğinde bu kadar şanssız olamaz arkadaşlar nereye elimi attıysam resmen orası kurudu

partnerlik firmaları revac yaptı ben de girdim işin icine bir sistem cozdum dedim iyi bundan sonra sağlam gelir partnerlikten sonra tek telife dahi odememe durumları ortaya cıktı.

Tam cozdum sağlam bir dizi hayır partner de yok artık mecbur kendimiz bin bir takla atarak acıyoruz para kazanmayı o video tutmaya gorsun direk unlem !

Zannediyorum ki youtube benim bilgisayarı izliyor neyi cozsem uzerinden 1 hafta gecmeden kapatıyorlar o acığı hayır arkadaş şimdi duşunuyorumda ben bundan 1.5 sene girecektim bu işe nasıl guzel olurdu ama hayat işte

İşin en tezatı adım da uğur benim . insan once kendine uğur getirir ; ama yok arkadaş gercek hayatta da boyle bu tam guzel bir mekan keşfederim canlı muziği guzel olan mekan bir aya kapatır , arkadaşlar aramızda kalsın nargileye karşı cok buyuk bir zaafım vardır , evde yapar icerim falan .Bir tutuncu buluyorum abartısız adam 2 aya kapatıyor gidiyor. Neyse

Şimdi tek tesellim ben bu işe girerken abi 300-400 kiramı cıkarsam yeter diyordum en azından o hala basit geliyor gozume.