Herkese merhaba..

Youtube isine yeni basliyorum foruma da yeni kayit oldum.

Youtube ve adsense hesabimi alirken sakarliklar yapmisim ve su an isin icinden cikamiyorum. Soyle ki :

Ilk once kendime yeni bir gmail (x olsun) aldim. Bu gmaille bir youtube adresi aldim. Sonra bu youtube adresini yine bu gmail adresini kullanarak adsense bagladim. Yalniz adsense kisminda adresimi yanlis girmisim

Ertesi gun hesabim incelenip onaylandi. Para kazanmam aktif durumda. Daha sonra ben derslerim dolayisiyla video yuklemeyeden ara verdim youtube isine. Sonra tekrar baslayacakken "muslera06" nickli abimin (kendisine uzun acikalama videosundan dolayi tesekkur ederim) adsense ile youtube kanali gmailleri farkli olsun tavsiyesini izledim. Ben de bi onceki hafta aldigim youtube adresine tekrar girdim hem yanlis yazdigim adresimi degistirmek hem de baska bir adsense hesabina baglamayi planliyordum. Kendime yeni bir gmail (y olsun)alarak youtube kanalimi ona bagladim. Hesabim tekrar incelenmeye alindi.

Ertesi gunse youtube un onaylamadigina dair mesaj geldi."y adli mail adresinizin x adli mail adresiyle iliskili oldugu bulunmus.Youtube buna izin vermez" anlaminda bir uyari aldim.

Ben de zaten s*ctm bi de sivayim mantigiyla tekrar adsens hesabini degistir sekmesine geldim. Belki gmaildeki telefon numaramdan bulmuslardir diye dusunerek bu kez bir yahoo maile bagli bir adsense bagladim. Bu kezse para kazanma ozelliginiz devre disi birakildi yazisi geldi ve degistirmek icin tiklayabileegim herhangi birsey yok.

Ben de su anda 4 yildir kullandigim google hesabimi yeni aldigim bir gmail adresine bagladim. Inceleme asamasinda ama sanirim yine olmayacak.

Bi daha kendi adima yeni bir adsense hesabi acamiyacakmiyim ?

KORKUYORUM ...