Merhaba kızlar bundan yaklaşık 3 yıl once benim mağazam değismisti. Yaklaşık 1 hafta bir mudurumle calışmıştım biz iki vardiya calışıyorduk biz sabah 1 oğlen mudur sabah acılışa ikimiz yazmıştı bir gun dolmuş beklerken motoruyla gecerken mağazada gec kalacağım icin seni de gotureyim mi dedi ben de onunla beraber mağazada gitmiştim sonra bu mudur başka bir mağazaya verildi yani toplamda biz bir hafta anca calıştık 3 gun onceonun olduğu mağazaya gittim mağazaya gittiğimde herkes cok cirkinleşmiş gibi bir kelime kullandı cok fazla muhattap olmamaya calıştım sonra ben molam tek başıma arka tarafta kullandım sonra tek başıma kullanmam problem olur gibi olunca hep beraber kullandık oğlen yemeğini yemistik oradaki arkadaşlarla konuşurken cok acıktığımı soyledim eve gitsem de yemek yesem gibisin lan sonra bir baktım kolalar icecekler atıştırmalıklar sonra bana bakarak mağazaya gittim ac kaldım deme gibisinden konuştu. Ben genelde cok fazla muhattap olmamaya calıştım kendisi zeylen cunku şoyle bir şey vardı onun numarası bende kayıtlıydı sonucta bir WhatsApp grubu kuru diyordu ben ne zaman biri durum yapsam WhatsApp'tan ilk başta bakan hep o oluyordu ilk başta goren o hep o kişi oluyordu Bir de şoyle bir durum vardı kendisi bizim firmada adı capkına cıkmıştı insandı evliyken kac kişiydi ilişkisi olduğunu herkes biliyordu bu arada bir urun sordu hemen gosterdi vesaire vesaire en son can alıcı kızım cıkışta oldu ben sabah bir arkadaşla gitmiştim ama dolmuş bulmak cok sıkıntılıydı yani saatleri cok aralıkla idi mağazanın mudur yardımcısı o kişinin akrabası yani seni kim bırakacak dedi ben de arkadaşla geldim soyledim o da Yo arkadaşın gitti seni motorla bırakalım gibisinden laf soyledi kendisini arabası olmasına rağmen siz de burada bana bir iğneleyici laf mı var yani surekli goz ustunde olması dik dik bakmalar cok rahatsız edeceği de size şuphelerim de haksız mıyım. Siz olsanız ne yapardınız boyle bir durumda