Merhabalar canlarım umudumuzu kaybetmeyelim hicbirzaman guclu anneleriz size tedavi surecimi anlatmak istiyorum buradaki bilgiler cok yardımcı oldu belki benimde bi faydam olur diye yazmak istedim pkos var di bende ilk eğlendiğimiz 1 yıl eşim şehir dışında calıştığından tedavi goremedim klomen folik asit tedavisine başladım 4 ay 5. Ayda catlatma ignesi kullandım olmadı tekrar doktora gittiğimde doğuma girmişti başka doktora gidelim dedik eşimle gittiğimiz doktora pkos oldugumu soylememe tedavi gorduğumu soylememe rağmen bissuru test verdi ozledi 1000 gecik ucret odedik sonucları alıp gittiğimde doktora sende pkos var bu sonuclarla zor dedi cocuğun olmaz 6 ay duzenlensin diye korunma ilacı vericem tip bebeğe gitsen bile şansın yarı yarıya diyince git kayıt yaptır ilacını yazayım dedi ağlaya ağlaya cıktım kayıt yaptırmadan eşim dışarıda bekliyordu sabır dedik rabbim boyle uygun gormuş o sonuclarla tekrar kendi ilk tedavi gorduğum doktora gittim zaten ben sana soylemiştim rahatsızlığını boşa para vermişsin bunca teste dedi anlattım doktorun dediklerini tup bebek merkeziyle bağlantılı olabilir biz tedavimize devam edelim dedi ama bugun ilac icin gec kaldınadetin 3. Gunu gel diyince bizde ilac kullanmadık nasıl olsa olmaz diye keyfimize gore ilişkiye girdik adetim gecikir zaten ilac kullanmadimdiye fazla umursamadım adetime kadar hic agrım sizin yoktu adetin 1. Gunu adet olacakmışım gibi surekli lavaboya gittim geldim 2. Gun test yaptım negatif 4. Gun gelmeyince tekrar test yaptım negatif 8. Gun tekrar test yaptım pozitif cıktı kızlar gec dollenmeyle hamile kalmışım fazla kafaya takmayınca oluyormuş o ayda eşimle hic Bir tartışma huzursuzluk uzuntu olmadı hayatımızı yaşadık gezdik evlendik ilac kullandığımda cok dikkat ederdim kullanmadım diye dikkat etmedim yani umudumuzu kaybetmeyelim burada yazan bize umut olanbutun kardeşlerime teşekkur ederim sizleri seviyorum ❤