oncelikle Selamun aleykum

herkese kolay gelsin duzenli olarak 5 ay odeme alabildim bu ay malesef odemem işleme girmedi kesinleşmiş kazancımda var ama beklemekteyim
En son Eski duzenli odeme aldıgım telifsiz kanallarım toplu kıyımda kapandı
tamamı gercek telefon onaylı eski kanaldı bana gore forumda bir cok arkadaşımızın başına gelen olay

2 adet adsensem ve sıfıra duştum cok sistemsiz calışıyordum şimdi ise
aklımda olan ise 2 adsensimi halletikten sonra partnere yonelmek
hergun minumum 3 kanal sozu verdim kendime 5 gundur eksiksiz yapıyorum işim bittikten sonrada tek bir mail adresine yonlendiriyorum
Her Kanalda 50 video unlem dahi gelmiyor kanallara
Tamamı Eski gmail maşallahı var Navi satmıyor onaysız kalanlar

1- her adsense icin kac kanal onerirsiniz?
2-cok izlencek cizgi filmleri tekrardan atıyorum ama başta patlıyor izleniyor sonra hemen duruyor hic izlenmiyor resmen sebebi ne olabilir?
3-Sizce kanallara profil resmi kapak resmi koymalımıyım
4-Eskiden uzun video atıyordum simdi ise 1 saatlik bir video 25 parcaya boluyorum mantıklımı sizce?
5-partner Quiz ve Life duşunuyorum
6-Bazen istemeden aynı videolar diger kanallarımda oluyor bu sorun olurmu?

Dn:Sorularım icin şimdiden ozurdilerim gunde 15 sayfa okuyorum forumdan hergun yeni şeyler ogreniyorum lakin Ozgun bir kanal acmak istiyorum
Boyle movie maker gibi degilde camtasiada kolay editleyebilecegim ozgun slaytlar resimlerden oluşan bilgilerden oluşan seyler yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum bu konuda

Skype surekli Disk Hatası veriyor cozumu Nedir acaba konu arası onuda soruyim rahatliyim