Merhaba kk hanımları, konum sanırım biraz uzun olacak ancak mumkun olduğu kadar ozet gecmeye calışacağım.
Iki hafta once şehir dışında kuzenim de iken bir bey ile tanıştım. Tanıştığımız gunden itibaren benim de kalış suremin başka bir nedenle uzamasından dolayı her gun buluştuk ve goruştuk.
Bu buluşmalar tabi ki karşılıklı istekle ve daha cok onun istemesiyle oldu.
Gun icinde saatlerce vakit gecirdik. Kahvaltıya, sinemaya, yuruyuşe bir suru aktivite yaptık. Sabah erken uyanıp ise gidecek olmasına rağmen ve gece yarısı uykusuzluktan gozleri kapanır hale gelmesine rağmen beni birakip gitmedi.
Ona dedim artık evlerimize gidelim istersen cok uykulu gorunuyorsun, hayır hic uykum yok daha kalabilirim dedi ve resmen 24 saat acik kafe aradık vakit gecirmek icin. Her gece ayrilislarimiz sabah 3 u buldu.
Tabi ki buraya kadar olan kısım guzel olan bolumler. Şimdi bu bey gorulduğu kadarıyla kişisel temizliğine dikkat eden biri, ancak sohbet arasında ulser hastası olduğunu soyledi. Bir iki kere birbirimize yakin sekil de sohbet ederken kendisinden ağız kokusu aldim ancak tabi ki ona soyleyemedim.
Ve ayrica bu durumun hastalıktan kaynaklı olacağını duşunerek daha sonra soylerim ve gerekeni yapar duşuncesiyle iyi ozellikleri vlbaskin geldi ve iletişimi surdurdum. Benim orada ki son gunum de benden cok hoşlandığını soyledi ve bir ilişkiye başlamak istediğini soyledi ve adi koyulmuş olarak goruşmeye başladık ve ertesi gun ben dondum.
Ancak ağız kokusu durumu benim icin onemli olduğundan kendisine gittigim de mesajla boyle bir durumu fatkettigimi ancak hastalıktan kaynaklandığını duşunduğumu belki kendisi farkında degildir diye soylemek istediğimi ve tedavi olması gerekebileceğini soyledim.
Aldığım cevap resmen şok etti beni hanımlar. Bana ama sen de ter kokuyordun ben senden igrenmedim oldu. Şimdi buraya bir parantez acmam gerekirse ter kokmama olanak yok cunku, koltuk altı bakımını duzenli yapan, hergun duş alıp roll on ve parfum kullanan manikur, pedikur, ağda, dış bakımı gibi konulara ekstra ozen gosteren biriyim. Bugune kadar goruştuğum insanlardan tekrar tekrar cok guzel koktugumla ilgili iltifat alan bir insanim.
Tabi bu durumda rencide olduğunu ve benim de kotu hissetmem icin boyle soylediğini duşundum. Ama inanın ki gercekten ter koksa ki eğer duş almaya bir gun ara vermişsem bu olabilen birsey, Yani bu sekil de onun yanina gitmis olsaydım ve bana bunu soylemiş olsaydı o zaman evet haklı olabilirsin daha dikkatli olurum diyerek ozur dileyebilirdim.
Ancak duş aldıktan iki saat sonra parfum ve roll on kullanmama rağmen rahatsiz edecek seviye de ter kokabilen bir insansam eger tedavimin olmadığını bu durumun ben olene kadar devam edeceğini ve kimsenin beni cekmek zorunda olmadığını soylerek tartışmayı noktaladım. O da benimle konusmak istemedigini vs soylerek mesajla iletişimi noktaladık.
Ancak ertesi gun kendisi beni gercekten sevdiğini butun gece aklının ben de kaldığını soyledi ozur diledi. Ben de kendisine bir sans verdim.
Ancak kendisinin karakteriyle ilgili şuphelerim henuz bitmiş degil.
Birincisi kendisi hoşuna gitmeyen birsey olduğunda hemen bir trip ve tavır icine giriyor.
Mesela bir konu hakkında tartışıyoruz mesaj da ben wp 'tan on sn cıkıp başka birşey yaptim telefonda hemen benimle ilgilenmiyorsan iyi geceler yazmış
Bir şeye kızıyor iyi geceler. Wp girmiş olayım onun mesajına girmemiş olayım atiyorum acil isim var birseye bakıp cikayim. Bravo tebrikler girmis ama cevap vermemişsin tarzı kelimeler soyluyor.
En son olarak bugun en son bans saat 4.30 da yazdı. Benim de ablamla işlerim vardi ev isi gibi onları yaptığım icin cevap yazamadim. Ancak kuzenimin gonderdiği onemli bir belge icin bir sefer girdim ve cıktım daha sonra da telefonu aşağıda bıraktım. Saat sekiz de baktim beni tam 4 sefer aramış ki ilk buluştuğumuz da acılmayan telefonu ust uste ısrarla arayanlarla ilgili goruşlerimi soylemiş ve esprisini yapip gulmuştuk. Donduğumde tepkisi neredesin sen, hemen acıklama yap su an aşırı sinirliyim oldu.
Benim de bu uslup acıkcası en tahammul edemedigim şeydir. Tartıştık ve herşeyin bir uslubu olduğunu canim neredesin seni merak ettim diyebileceğini ama bu sekil de konuşmasının cok yanlis olduğunu soyledim. Bu davranışlarının kafamı karıştırdığını ve bazı şeyleri gozden gecirmeyi duşunduğumu belirttim.
Kendisi hemen alttan aldı ve hakli oldugumu soyledi.
Şimdi hanımlar benim sorunum ileri de sanki kavga anlarında beni azarlayabilecek yada kısıtlama yapabilecek bir karakteri var gibi geldi sanki bana bunu ona da soyledim ve asla oyle olmadığnı soyledi ve guldu. Bu arada kendisi benden 4 yaş kucuk, ancak tanıştığımız gun 1 yaş kucuk olduğunu soylemişti. Iki gun sonra onu reddetmemden korktuğunu ve boyle bir yalan soylediğini ama vicdanen rahat edemediğini soyleyerek itiraf etti ve ven de kendisini affettim. Sizce de ileri de karakter olarak sorun yaşar miyim ?