Sorun gene ailem ve ailemin iyi bir şey yapayım derken kotu bir şey yapması. Agliycam utancımdan. İlk olarak anneler gunu hediyesi alınacaktı 3 kardeş parayı bolustuk. İkiz kardeşime atacaktık o alacaktı. İban yolla dedim gunlerce yollamadı neyse dedim herhalde kendince destek olmak istedi 100 lira alt tarafi bir ara veririm. Sonra kendisi annemlerin yanına gitmişti memlekete telefonda beni aradılar işte paran var mı dedi babam var var zaten kirayı da peşin verdim yollama falan dedim calışmadığın gunlerin maaşını alacak misin yok ama sorun değil param fazlasıyla yeter dedim iyi tamam falan dedi o zaman, kardeşim de şimdi sorun olmaz onumuzdeki ay sorun olur falan dedi cok ısrar ettiler ben de tamam yollayın dedim ama ben sanıyorum ki babam yollayacak. Para gelmiş ibanima 1000 tl aradım teşekkur ettim babama dedi ki ben kardeşine 100 lira verdim ustunu tamamla dedim cok gondermiş dedi guluyor boşver boşver iyi olmuş diyor. Ama ben kendimi cok kotu hissettim hanımlar cok ezik hissettim kardeşim iyi bir devlet kurumunda yuksek bir maaş alıyor, ben ozel sektorde oğretmenim yani insanın kardeşinden para alması nasıl kotu bir şey anlatamam zaten kucukluğumuzden beri o zeki olan başarılı olan diye gorulduk cevrede şimdi de bu olunca inanılmaz kotu hissettim yani anlatamam ben babamlardan işe başladığım gunden beri bir gun olsun tek kuruş istemedim. Yıllardır da cok cok zorda kalmadigim surece istemedim ne verseler razı oldum memlekette aylık 100-200 ancak verirdi babam ama umide okurken hep fazlasıyla gonderdiler.simdi ben bankayı arayıp bu paranın sahibine geri iade edilmesini istiyorum dersem gonderene iade olur mu ? Ne kardeşimle ne babamla kavga etmek istemiyorum niyetleri iyi olabilir ama ben cok asagilandim cok utandım. Yemin ediyorum kardeşimin yollayacağını bilseydim birikmiş param var der gene kabul etmezdim.