Slm kizlar pek iyi durumda değilim kafam allak bullak psikolojik sorunlardan yoruldum artik intihar eşiğine bile geldim derdim sosyal fobi sacmalığı korkular bilmemne sabredecek gucum kalmadi artik bekarken kendimi değerli kıymetli hisseden ben evlendim hayatim degisti senelerdir sacmasın yaşadım bitirmeye cesaret edemedim kendimi boş yere heba ettim bir ara durumumu duzeltmistim gene hortladı ilaca başlayacam dogum yaptim yeni 3cocugum var artik cidden kafam yerinde değil ya toparlayabilirmiyim nasil yapacak bilmiyorum insallah sağlığımı tumden kaybetmem Allah yardimcim olsun eski konularimid okumussunuzdur belki dayanacak takatim kalmadı atamadığım korkular ozellikle onun yanında onaylanması elestrilme korkusu sacma sapan şeyler ama elimde değil bir turlu atamadım yardımda aldım ama yok sapasağlam akilli fikirli biriyken simdi ne haldeyim bilmiyorum insanlari gozumde buyutme fazla değer verme eşimde dahil buna elimde olmayarak tabi aman ne diyecek aman kızdaki bağıracaksın belkide bastırıldı evlendiğimde beri onunda etkisi var cokta guclu bi karakter olmadığım icin ayrılıkta kolay değil ha diyince olmuyo cocuklar var ama sağlığından olduktan sonra cocuklarda bi faydam dokunmaz eşimi seviyorum oda beni seviyor ama bu sorun herseyo geride birakiyo kendimi gercekten aptal gibi hissediyorum nasil olduda bu kadar dayanabildim olmuyorsa gitmeliyim cocuklar olmadanda gidebilirim ama bi cesaret edemedim bugun ceremesini cekiyor bilmiyorum artık yapamıyosam iyi olmazsam bitirmek dinende bence gerekli cunku yavaş yavaş oluyorum bu şekilde durmadan bana zarar hakkımda hayırlısı olsun