Merhaba hanımlar
3 senelik bi ilişkim var.Ara ara sorunlar olsa da şimdiye kadar hic ayrılık yaşamadık.Şoyle bi durum var ki sevgilim ailesi tarafından ilgi sevgi gormeden buyumuş gibi.Ailesi anneannesinin yanında bırakarak başka şehire taşınmış lise zamanlarında.Liseyi anneannesinin yanında okumuş kendini geliştirmiş senelerdir ayrı evi duzeni olan birisi şuan da.Ailesi ara sıra telefonda arar sadece.Bir ara surekli ne zaman evlilik diye soruyorlardı ona ozellikle anneannesi.Biz hicbirşey de yardımcı olmayacaklarını bildiğimiz icin borcumuz harcımız olmasın diye yavaştan alıyoruz herşeyi ama sanki durumu bilmiyor gibi surekli soruyorlardı ona.Gecen gun ortak bi arkadaşımızla konuşurken onun kimsesi yok gibi herşeyi sensin dedi.Duşunun bu kişi sevgilimi birkac senedir tanıyor olmasına rağmen cozmuş ailesini.Başlarda ben mi abartıyorum acaba ailesi normal mi diyordum hatta buraya konuda acmıştım eskiden.Tamam kimsenin ailesi belli yaştan sonra yardım etmeyebilir ama arkasında olduğunu hissettirmez mi en azından durumları da kotu değil bu arada.Her neyse kızlar ben aileyle goruşmuyorum başka şehirdeler bayramda dahi aramadım şu aşamada.Sevgilimi tanıyanların boyle kimsesiz gormesine uzuldum o telefondan sonra icimi dokmek istedim size..