Merhabalar eşimle 2 senedir tanışıyoruz. 1 yıldır evliyiz. Eşimle goruşurken ailesiylede goruşuyordum. Tanısma asamasında Bana her zaman evimin ayrı olacağını soylediler. Neyse evlendik. Evlendiğim gunden bu yana annesi bi kez yalnız bırakmadı . Her sabah erkenden arayıp kahvaltıya cağırdı. Gece 12 ye kadar onlarda oturduk. Yatmadan yatmaya eve geldik. Evimde vakit gecirmek istediğimi defalarca soyledim. Kayın validem yılmak bilmedi halen ısrarla hergun cağırıyor. Bu konudan dolayı 2 kez buyuk kavga cıktı . Kadın yine anlamadı. Eşimin maaşı normal. Mutfak masrafı tek olsun istiyor kayın validem. Ustelik bana surekli baskı yaptı calışmam konusunda. Oğlum tek maaşlı evi gecindiremez diye. Bende patladım. Madem oğlun evi gecindiremeyecekti o zaman niye evlendirdiniz dedim. Yurt dışında yaşıyorum. Temizlik işine başladım. Buraya geldim geleli elime tek kuruş para vermediler. Kazancımda eşimin hesabına gidiyor. Kaynanam duğunde takılan takılarıma el koydu vermedi. Yaptığı haksızlık yetmiyormuş gibi hergun cağırıyor. Ben evine gitmeyince işini yapmıyor. Bi ara akşam 6 da gittim evine , akşama kadar işi duruyor benim gelmemi bekliyor. Ben gitmezsem o bize geliyor. İşim var bugun gelemem dediğimde bu seferde saat başı arıyor. İşin bitmedimi ne zaman bitecek diye. Surekli kontrol ediyor. Herseye karısıyor. Gecim korkusuyla cocuk yapmamı istemiyor. Aman aman cocuk yapmayın once birikim yapın sonra cocuk diyor. 30 yasına gelmişim daha ne kadar bekleyecem. Ustelik kendilerinin maddi durumu oldukca iyi. İyi olduğu halde herseyde cimrilik yapıyor. Akşam yemeğini kahvaltıyı orda yediğimde sofradan ac kalkıyorum. Azıcık yemek yapıyor kuşun yiyeceği kadar. Artık canıma tak etti yardım edin bana . Gidecek yerimde yok. Ne annem ne babam var kimsem yok. Evde kaldığım gunler yada misafirim olduğu gunler kalan yemekler alıp evine goturuyor. Yarına gelin bizde yiyin diye. Eşimle aramda kac kez kavga cıktı, kac kez boşanma aşamasına geldik. Hatta annesi kac kez bu sebepten dolayı kavgamıza şahit oldu. Hic cozum uretmeye calışmadı. Hatta eşime dediki boşa bunu, sal gitsin dedi. Kac kez tartıştınız surekli kavga ediyorsunuz anlaşamıyorsunuz dedi. Bende dedim ki biz iyi anlaşıyoruz tek sorun size hergun gelmek biz bu yuzden tartışıyoruz dedim. Hic demiyorki siz mutlu olun yeter, bana gelip gitmek sıkıntıysa kendi evinde otur demiyor. Boşa gitsin diyor. Bende dedimki ben namussuzluk yapmadım, yuz kızartıcı suc işlemedim, boşanmayı gerektirecek gerekce ne dedim. Yardım edin bıktım yemin ederim. Hergun cağıyor gitmek istemediğimi bildiği halde.