Merhaba arkadaşlar 15 yıllık evliyim 13 11 ve 5 yaşlarında 3 cocuğum var eşim 5 yıl peşimde koştu ve sonunda beni evliliğe ikna etti evlendiğimde eşimi sevmiyordum ailevi sorunlar yuzunden sığınacak bir liman aradım ve evlendim beni cok seviyor mutlu eder diye duşunurken tersi oldu 15 yıldır hep duzelir umuduyla uğraştım fakat olmadı evi otel gibi kullanıyor gece yatmadan yatmaya geliyor benimle ve cocuklarıyla ilgilenmiyor sorumsuz ve aşırı rahat biri tartışmaktan yoruldum cocukların herşeyi ile ben ilgileniyorum birgun bile ailecek gezmeye gitmedik hep ben gezdirdim cocukları yatak odamızda yok ki bakımlı biriyim cevremde eşimi ilk kez gorenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor bizi yakıştıramıyor ne yapsam boş olduğunu farkettim hep benim zorlamalarımla evliliğim yuruyor ama gece yarıları herkes uyuduktan sonra sessiz sessiz ağlamaktan yoruldum dışarıdan guclu bir duruşum var ama icim icimi yiyor omrumun yarısı ziyan oldu curudum mesleğim var fakat cocuklara bakacak kimsem yok boşanmayı inanılmaz şekilde istiyorum ama cocuklarımın pskolojisi ve eğitim hayatlarını olumsuz yonde etkiler diye cok korkuyorum lutfen yardımcı olun akıl akıldan ustundur