Surekli arkadaşların başarı hikayelerini okuyorum cok hoşuma gidiyor ben niye yazmıyorum derken bugune nasipmiş
ilk olarak 2010 da başlamıştım bu youtube işine ama ozaman ne bir form sitesi biliyorum ve youtube dan nasıl para kazanıldığını bilmiyorum motorum vardı surekli videolar cekiyorduk (merak edenler icin Honda cbr 600f) onları youtube a atmaya başladım gunler gecti 1gun bi mesaj geldi videolarınızdan para kazanmak istermisiniz diye bende hemen evet yaptım 1 videon 10k ya ulaştığı zaman youtube sana teklif edio para kazan diye adsensen dede hic beklemene gerek kalmio direk aktif oluyor herneyse adsenseye giriyorum hic para yok 1 kuruş 2 kuruş bende facebook dan int cafelerden herkeze reklamlara tıklatiyodum kendim de tıklıyodum 3 4 gunde 5 dolar para yaptım o şekil sonra adsensem banlandı

arkadaşlar gercekten uğraşın 3 4 ay sonra emeğinizin karşılığını gercekten alırsınız yılmayın 2 kişiye yardım ettim 3 4 ay sonra 2 sininde videoları patladı arkadaşım gecen mesaj attı paralar yattı diye ve aralık ayını da şimdiden yaptım dedi 1000 tl si olmuş ilk defa para aldı 200tl ama adam birden videosu patladı aralıkta 1000tl alcak sadece pes etmeyin videolarınızı kendiniz hazırlayın benim kategoriyi yapan sadece 3 kişi var profesionel olarak biri de benim
gel gelelim aileme bi eskişehirli arkadaş vardı oda kendi hikayesini anlatmıştı onu 3 4 kez okudum onun gibi olmak istiyordum ve oldum annem surekli olum boşver o işleri derslerine calış biz sana para gondeririz babamda derslerini calış cok uğraşma bilgisayarla diyordu şuan babam boş oturunca kızıyor video yuklesene niye oturuyosun diyor

arkadaşlar para insana okadar guven veriyor ki insan konuşabiliyor herşeyi yapabiliyorum artık kız arkadaşımın doğum gunune paris bileti alcam onu ayarliyorum şuan kendim ocakda hollandaya gitcem ailem orda turkiyede okuyorum başka arkadaşla 2. donem vizelerden sonra maltaya gitcem herşey youtube sayesinde ve arkadaşlar şunu soyliyim gercekten iyi para biriktiriyorum şubat mart gibi hollandadan gelincede motor alcam artık yaz geliyor 15 20bin tl arası onu aldıktan sonrada artık kendime bir işyeri acmak istiyorum ona para biriktircem
biraz uzun oldu ama ben kazanıyorum ve bazı şeyleri soylemem sizi teşvik etmek icin sakın yanlış anlamayın yazım hataları icinde ozur dilerim turkcem cok iyi değil
onumuzde kocaman havuz var ici altın dolu bitmiyor bunun icinden catalın ucunla almayın emek harcayın ve karşılığını alacaksınız bundan emin olun belki 3 ay surer belki 5 ama sonunda sizde emeğinizin karşılığını alacaksınız bundan emin olabilirsiniz