oncelikle okuduğunuz icin teşekkur ederim. ben patisever biriyim. Evde kedilerim var. Elimden geldiğince dışardaki canlara yardım ediyorum.Boyle bir komşum var. benden yaşca buyuk bir teyze.severim kendisini. Herşeyden once patisever olduğu icin ama mizac olarak huysuz biri.Cok evimde ağırladım ve jestler yaptım kendisine. neyse. Hayatımdaki insanları şımartmayı seviyorum diyelim. Hoş onun da beni cok dinlediği ve paylaşımda bulunduğu oldu. Bugun şoyle bişi oldu. Dışardaydık. Para istedi, kopeklere mama alıcam dedi. Sana veririm dedi. Buraya kadar normal. Ben cıkardım verdim. 1 lira daha istedi. aradım bulamadım cuzdanda. 5 lira var dedi orda . Ustunu veririm.ben de 1 lira cıkar mı diye kuruşları sayıyorum bu arada. Markete girerken'' ay bi hayır yapıcan, vericez paranı.' diye soylendi. Ben de tabi bam teli koptu. Dedim ki; 'Bi hayrı sen yapıyosun. Ben yapmıyorum.' dedim. ve onu orada bıraktım. Bana donuş yaptı. Paranı vericem, kaprisini cekemem.Bi hayır yapıcaz lafını kendime soyledim, diyor.
siz ne hissederdiniz? Ben ucu beşi hesaplamam. Hayır benimdir. Kimsenin haddi diildir.
Şu yaşıma kadar oğrendiğim bişey, insanların soylemlerine kulak tıkadığımız her kişi bizi sonrasında uzuyor . diil mi? ne dersiniz?