Merhabalar.Karmaşık bir durum icindeyim ve sizlerden de tavsiye bekliyorum.
Başka bir şehirden tayinle geldim.Eski gorev yerimde benden hoşlanan,bana acılmaya calışan fakat benden oturu acılamayan bir arkadaşım vardı.Onun arkadaşlığını daha cok sevmiştim ve aklımda başka birisi vardı,ustelik o da yeni bir ilişkiden cıkmıştı.Bu yuzden onunla olmayı istememiştim.Hatta onun cevresinde olan bir kişiye flort etmesem de belirgin bir şekilde şans vermeye calışmıştım.Bu da onun farkındaydı ama pes etmedi.Tayin olduktan sonra sık sık yazardı bana.Arkadaşca yazardı ama birden ona şans verme isteği doğdu icime.O zaman da onunla arkadaş olmaya calıştıkca benden uzaklaşıyordu ve şu an da arkadaşca benimle konuşuyor olamazdı.Zaten mesajlarında da duygularımı okşayan sozler kullanıyor ve hala beni istiyor gibiydi.
Bu şahsa adım atmak istedim.Ben de ara ara yazdım, duygularımı kapalı bir şekilde belli etmeye calıştım.Anlamış olmalı.Fakat hareketlerine anlam veremiyorum.Mesela ben yazdığımda kısa kesiyor,işi varmış gibi davranıyor.İki gun sonra bana mesajlar yağdırıyor.Onemli gunleri unutmuyor ve bahane ederek benimle sohbet ediyor. Bir kac gun boyunca hic mesaj atmıyor,aramıyor.. Tamam bitti diyorum kendi kendime.Bu kişiden arkadaş da olmaz kopacağım diyorum.Ansızın arıyor.Aramadan once haber veriyor tabiki sonra saatlerce konuşuyoruz.Sonra yine tık yok.
Acaba yanlış mı yorumluyorum.Şimdi yine aynı durumda.Benim uzaklaştığımı fark edince arayıp sormaya başlıyor.Ben adım atınca beyimiz kendini cekiyor.Bana arkadaşca yaklaşıyor olamaz , sanmıyorum.Başka bir kişiden bahsetsem oyle derdim ama bu oyle değil.Cğnku zamanında onun arkadaşlığını cok istedim.Sevgili olma isteklerini gormezden gelip onun cok değerli bir insan olduğunu hep ima ettim.Onunla iyi bir arkadaş olmaya calıştım.O istemedi .Kızgınlıkla yaklaştı bazen.
Şimdi durum boyle.Bir uzak bir yakın.Cok olmasa da canımı sıkıyor.Benim de duygularım var ama bu durumda olmayacak gibi.Siz olsanız ne duşunurdunuz?