Merhaba arkadaşlar lutfen sadece soruma yonelik yanıtlar veriniz ve lutfen yargilamadan okuyunuz.
Benim yıllardır sevdigim bi cocuk vardı ve hani seviyo sanıyodum sevmemiş hic seni kullandım zevk icin dedi ve zevk icinde kullandi ben bunu cok nice sonra anladim tabi yıllarda gecti kalp bağlandı her neyse ben bunlari duyunca ve kullanıldığını gorunce ona soguk yapmalara falan basladim daha sonrasinda da tartışıp icimdeki her syei dokup onu her yerden engelledim ve hatama tovbe ettim ve pişmanımda ki ztn zevk ugruna oyle şeyler yapcak biri değilim ve şukurler olsun ki dondum o yoldan nosunu falan silmiştim onceden sadece bugun merak ettim bakım beni engellemiş mi diye cunku beni onceden baktigimda engellememişti nedesi ise kesin beni kullanmak icin engellememiştir diye duşunuyordum kendimce ve bugun bi bakayım dedim baktım ve wpden engellemiş sizce neden engelledi? Bakin lutfen guzelce yorumlayın sorumu psikolojik olarak ztn kotuyum lutfen yargılamayın ve bana bi yol yordam gosterin. Ve bu soruyu sorma amacım ona geri donmek değil ztn donmem ama insan engellemedi enegellemdi birden engelleyince merak ediyo niye diye lutfen yargilamadan yardim edin