Selam arkadaşlar 2 ay once konu acmıştım. 20 gunluk calışandım ve cok zorlanıyordum. Sizden bir cok taktik almıştım. Simdi yine size ihtiyacım var.Acıkcası kendimi sıktım değişir herşey diye ama ne yazık ki daha kotuye gidiyor ve işten cıkma kararı verdim ama bunu nasıl soyleyeceğim nezaman soylemeliyim tam olarak bilemiyorum. Etik cercevede kimse uzulmesin kimse mağdur olmadan cıkmak istiyorum. Sebeplerim
- 8,30 -5.30 calışıyorum ama 5.30 da da is geliyor is yerinde kalıyorum. Yada evde Akşam iftarda da geliyor, gece 2 de de haftasonu sabah 7.30 ta da. Surekli elimde telefon kalbim pır pır. Biri yazacak diye stresi hep var. Pc 3. Kolum durumunda.
-bir şey hatalı olursa yada onlar icin gec verilmiş olsun(genelde onlar istedikleri şeyi 20 dakikada hallolmasini istiyorlar) kizabiliyorlar. 15 senelik elemanlarına yada koca koca insanlara herkesin ortasında baya rencide ediyorlar. Ettilerde.. yonetimle yakın calıştığım icin dikkatli olmam gerekiyor ama bu seferde hızlı değilim diye azalaniyorum.
- korona yokmus gibi muşteri toplantıları yapıyoruz(kapanmadan dolayi yok ama acıldığı gibi olacak) bu toplantılar haftasonu olabiliyor ve plan yaptın diyelim (ailem farklı şehirde) cat diye cağırdıklarında gitmen lazım.
-iletisim mezunu bir grafik tasarımcıyım. Mesleğime aşığım Acıkcası ama is bulamadım evlenip farklı şehre gelince. 4 senelik deneyim var. Burada asgari ucretten 100 tl fazla alıyorum. Yol yemek yardımı, ozel sigortam ve giyim yardımı var. Poster, broşur, dergi, sosyal medya (bence tek başına bir iş kolu), reklam alma verme ,organizasyon, muşteri anketi, kisa film ve animasyon gibi suan aklıma gelen gorevlerim var. Her ay sanki gorev leveli var bolum gecince ekleniyor gibi geliyor
- ustum var. Ilk ay beni sevmiyordu. Erkek istediğini falan soyledi ve bekar istediğini. Bunun sebebi is istediklerinde onu gonderecek olması. O yuzden her işin onune kendini kanitla diye atıyor yapamayınca kalayliyordu. Riskli olan, sanki 10 tane işim yokmuş gibi birde surekli onun işlerle uğraşıyorum.
-gecen gun yonetim den biri onumden gecmiş ayağa kalkmadım diye kalayladılar. Acayip gururuma dokundu. Bu yuzden yukarıda soyledigim hakların hata yapmamaya gore verileceğini soylediler...

Simdi bunlar sonucu cıkmak istiyorum ve az birşey citlattim ustume aman bir trip yok emekleri, yok şu yok bu ben ozguvensizmişim yaparmışım her yer kotuymuş ben daha zor birşey gormemişim. Sonrada Cok duygulandı beni cok sevdiğini ailesini yeni kaybettiğini (annesini Eylul de kaybetti) psikolojisinin bozuk olduğunu abla kardeş olduğumuzu soyledi. Bir daha da acamadım. Son bir kac haftada cok yakınlaştık uzulsun istemiyorum her ne kadar bana kotu davransada ilk başlarda.. ote yandan deliricem artık burada stresten.
Profesyonel şekilde hic kimseye laf vermeden nasıl cıkabilirim ?