Merhaba kızlar benim sorunum annemle ilgili
Kendisiyle hicbir zaman yakın olamadık.ben ailemden uzakta yaşıyorum.annemle son yıllarda sık sık kavga ettik.ve hep uzeri ortuldu konuşulmadan oylesine barıştık.bunun en buyuk sebebi evli kardeşimle sağlıksız denecek derecede yakın olup diğer kardeşimle de sorunu olmayıp bana karşı her zaman mesafeli soğuk davranması.soylediğimde asla kabul etmiyor.ornek ver deseniz bin tane şey sayarım.konuştuk karşılıklı,derdimi anlattım hepsine bahane buluyor,hatta son kavgada ozetle beni sevdiğini hissetmiyorum bile dedim ama bi sonuc alamadık yine aynı.anne olanınız varsa kendini koysun boyle bi cumle duysanız ne yapardınız?şuanda evlenmek uzereyim,en son nişanımda karışmaması gereken bi mevzuda benim dediğim olacak diye direttiği icin tartıştık ve hic konuşmuyoruz.iki aya duğunum var ne arıyor bir ihtiyac soruyor ne ilgileniyor.bu sefer farklı olarak herkesi kendi tarafına cekti.surekli ağlayarak ben ona ne yaptım diyormuş ama arayıp benimle konuşup asla cozmeye yaklaşmıyor.kardeşlerim dahil kimse olayları benden dinlemediği icin taraf tutar oldular.gelinliğimi bile alırken ne kardeşlerime sorabildim ne anneme.hepsiyle aram bozuldu ortada sebep yokken.en son babam aradı sen cok değiştin,o kadın seni ne zorluklarla buyuttu cok uzuluyo gibi cumlelerle beni sucladı.ben de bu kadar uzuluyosa neden bir kere bile aramayıp arayı duzeltmek icin cabalamıyor diyorum cevap yok.babamın yeri cok ayrıdır en mukemmel baba,uzulmesini istemiyorum ama benden tek taraflı birşeyler beklenmesini kabul etmiyorum heleki ben evlenirken.annem zamanla bendeki tum sevgiyi ozellikle bu duğun surecinde en ufak manevi destek vermeyerek bitirdi.sizce ne yapmalıyım artık uzulmekten nişan surecinin de tadını cıkaramaz hale geldim.nişanlım da seni tanıdığım gunden beri onlar yuzunden uzuluyosun demeye başladı.goruşmeyi kesmek hayatımdan cıkarmak istiyorum arada babam var ona kıyamıyorum.lutfen bi akıl verin.