Merhaba kızlar guzel gunler diliyorum oncelikle konum başlıktan da anlayacağınız gibi işimle ilgili...
İşimi aşırı kafama takıyorum normal hayatımda da boyle biriyim herşeyi dert ederim kendime ama işyerinde daha bir fazla oluyor bu durum havadan nem kapıyorum desem yeridir aslında işimi cok seviyorum bildiğim bir iş olduğu icin mutlulukla yapıyorum fakat ciddi birşey olduğunda strese giriyorum mesela bir mesele hakkında mail atıp donuş beklerken cok heyecanlanıyorum aklımı hicbirşeye veremiyorum.
Bir hata yaptığımda o gunum mutsuzlukla yemek yiyememekle geciyor halbuki duzeltilebilecek şeyler ve bugune kadar hic kotu birşey yaşamadım bu konular hakkında fakat yine de engel olamıyorum duşuncelerime.
Mesela bugun bir defter tasdikletmeye gittim firma yanlış yapmış birde ustune ben defteri gec onaylattım gittiğim kurumun muduru ilerde teftiş olursa sorun olabilir keşke boyle olmasaydı dedi ama yine de kaşe imza attı ben 2 senedir hic teftişe denk gelmedim ama sabahtan beri ya teftiş olursa diye gunumu helak ediyorum şuan.
Eşimle beraber calışıyoruz zaten babasının yeri yani patronum kayınpederim başka yerde calışsam neler olurdu kim bilir eşim cok kafana takıyorsun sen mi kurtaracaksın işyerini bırak boşver takılma ceza gelirse odenir gibi şeyler soyluyor her seferinde ama ben kuruntularımı bırakamıyorum gunluk hayatımı da cok etkiliyor bundan kurtulmak icin ne yapabilirim?