Merhaba arkadaşlar yeni uye oldum lutfen bana yardımcı olun evliliğimde 3.yılımdayım evlenmeden once eşim kesin 7 yıl goruştuk cok kıskanc biriydi ama benimle cok ilgilenirdi o yuzden kıskanclıklarınıngormezden gelip evlendim ilk evlendiğimiz aylar kıskanclıktan dolayı dokuntu yaşıyorduk tam onları aştık derken kardeşi hasta oldu malesef ağır bir hastalıktı bu surecte eşim calışmıyordu hep kardeşiyle ilgilendi onun icin herşeyi yaptı benim ailem uzakta olduğu icin cok yalnız kaldım mecburen...bu arada ben calışıyorum boyle hayatımız devam ederken bende kotu bir olay yaşadım hayati bir tehlike atlattım 1 hafta sonrada eşimin kardeşini kaybettik cok zor gunler gecirdim..şimdi eşim hala calışmıyor eşimin ailesinden başka onem verdiği kimse yok benim ailemde burda değil mesela ben evde tek olduğumda orası kalabalık olmasına rağmen gidip onlarla oturuyor evini ev olarak bile gormuyor duşunun kac bayram gecti bu eve bir cikolata bile alınmıyor cok basit gelebilir ama bu cok ağır geliyor bana