Cok uzgunum cunku birbirinden iyi iki insan sahtekar fakirler yuzunden birbirine duştu.Bir kuruluşa uyeyim.Buraya girmeme vesile olan ablayla yıllardır orada olan belki 20 yaş buyuk bir teyze arasında olay oldu.Başta belirttigim o sahtekar fakirleri biri teyzeye soylemiş teyzede bu sorumlu ablaya.Takdir edersiniz ki konu yardım olunca bu ablaya gunde birsuru talep gidiyor ve geri donuş yapmamış araştırıldı sahtekarlar diye.Ne yazık ki verilen yardımları nakite cevirip cocukları dilendiriyorlarmış.O kadar icler acısıydı ki fotoğraflar.Teyze abladan bir ay boyunca ses cıkmayınca bir grupta paylaştı herkes seferber oldu numara adres hemen bulundu.Daha sonra abla başka bir grupta onların duzenbaz olduğunu gercek ihtiyac sahiplerini bildiklerini yenileri icin onlara yonlendirmemizi yazdı şans bu ya teyzede o grupta yokmuş.Birinden duymuş ablaya yazmış yok neden hayıra engel oluyorsun vebal alıyorsun vb. tartışmışlar abla sert cıkmış teyze edepsiz falan demiş.Abla teyzeyi pek sevmez samimi bulmadığı icin gozune batıyordu zaten bu durumla iyice sildi biraz onyargılı bazılarına karşı teyzede sessiz naif ağzından edepsiz sozunu duysam benden mi cıktı derim ondan şuphe etmem o derece.Ablaya helallik alırsın falan dedim yok neler dedi bana dedi.Teyze kırgın bense cok uzgunum.Bu sahtekarların yatacak yeri yok insanları kandırdıkları gibi aralarınıda bozuyorlar.Sizce ne yapabilirim?Daha doğrusu ablanın onyargısını nasıl kırabilirim?

Gozardı ettiğim kişiler lutfen konumdan cıksın sizinle polemiğe girmeyi coktan bıraktım.

Uslup sebebiyle konum acıldıktan bir saat sonra engellendim tam iki hafta sonra yazıyorum ama maşaAllah konumdaki usluplar beni benden aldı teşekkurler.Beni anlayan,hak veren,savunan butun arkadaşlara cok teşekkur ederim cok tatlısınız o guzel kalbiniz kadar guzel bir omrunuz olur umarım.Diğer gozardı ettiğim geyikci gruba gelince insanların dertleriyle ilgili burada bir yol katedemeyeceğini cok onceden anlamıştım bu sebeple foruma girmeyi buyuk oranda bırakıp insan ilişkileriyle ilgili psikolog ve psikiyatristlerin videolarını izliyorum artık burada derdini acmak isteyen kişilerede bunu oneririm.Sozluklerde, internette "bir derdim var" bolumunu nasıl yansıttığınızdan en ufak haberiniz yok yazık merak edenler neler yazıldığını googledan bakıp gorebilir.Artık benim mizah,geyik kısmında anarsınız engellenmemi dort gozle beklemeyip rahat edersiniz cunku ben artık yokum uyeliğim iptal olacak.Herkese iyi forumlar... Hoşcakalın.