Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim cok pimpirikli aslında kendisi cok iyi bir eş saygılı ve kibar bir insan fakat fazlasıyla kişisel bi sorunu olarak duşunuyorum kendisi kabul etmesede pimpirikli dediğim aslında ufak tefek ama benim kafada kuran biri icin takıldığım seyler diyebilirim
Konuya gelecek olursak en ufacık uşumede hasta olacagını duşunuyor ilk defa kredi kartı kullanıcak bunun araştrmasını yağoyor arabayla bir yere gideceğimiz onceden internetten gideceği yerin konumuna bakıp otopark park araştrması yapıyor ev taşıyacagız oturacagı semt dışında bi yere gitmek istemiyor işine yakın olmalıymış sabah cok erken kalkıp işe gidemezmiş herşeyin kolayını istiyor armut piş agzıma duş seklinde hayatı boyunca sorumluluk almamış ailesi hep arkasında durmuş hafta ici benimle birlikte olmaktan kacınıyor ertesi gunu erken yatması lazım uykulu olmaması lazımmış haftasonuna saklıyor bu işi mutlaka ertesi sabah cok erken kalkıcaksa erken yatması gerekiyor nereye giderse gitsin hayatı akışına bırakmıyor hep bi plan programla yaşıyor şoyle yaparsam boyle olur şunu yaparsam şoyle olursa hep bi tedirginlik hali en ufacık halszlikte hasta oldugunu duşunuyor adamla cinsellik sonrası bi sureliğine yatakta olmak istiyorum terliyim uşuruz diyor yani ben surekli bak guclu olmalısın şoyle yapmalısın boyle olmalısın diyorum ama yok yani değişme yok ve bu beni gercekten zamanla yıpratmaya basladı psikoloğa gitmeyi bile onerdim hatta evlilik terapistine cunku o boyle oldukca fikir uyuşmazlığımız yaşanor sobra kavga gurultu daha sayamacagım aklıma gelmeuen cok şey var anlatıcaklatım bu kadar