merhaba hanımlar, tam 1 ay once bu konuyu acmıştım;gecmiş onemli mi?
bu konudan sonra ben devam etmek istemediğimi soylemiştim kendisine, eski kız arkadaşı ile bağlantısı olduğu icin. bu olaylardan 8 gun sonra beni yeniden aradı, beni tanımak istediğini, haklı olduğumu, o kıza hayatında biri olduğunu soyleyip devam etmek istediğini soyledi. ve bunları yaptı da.. ortak arkadaşlarımız sayesinde gercekten iletişimi kestiğini oğrendim.
ağır almaya başladım daha sonra, yeniden flortleşmeye başladık. her şey cok guzel gidiyordu gercekten. kapanma sonrası da buluşacaktık. laf aralarında evlenme isteğinden de bahsediyordu, ortak yonlerimizi konuşup tanıyorduk aslında birbirimizi. ileride evlenince eşinin calışmasını istemediğinden bahsetti. ben muhendisim o mimar. ancak bir ofis acma durumunda calışabileceğimi. tabii ki kabul etmedim. ayrıca giyimime(ki tesetturluyum), erkek arkadaşlarıma karışmaya başladı. daha sonra bir gece konuşurken konu cinselliğe geldi, sen bu konuları konuşmak istemiyorsun ben de sana saygı duyuyorum dedi. bende tamamen bir tabu olmadığını ama cok fazla bu yonde konuşmak istemediğimi soyledim -aslında cinselliği onemsiyorum, tabu olarak gormuyorum, sadece ilişkimizin bunun uzerine kurulu olmasını istemiyorum- o gece biraz bozuldu, ertesi 2 gun de soğuk yaptı, oturup etraflıca konuştuk kendisi sevgilim ile her şeyi konuşmak isterim, rahat olmak isterim dedi. hatta şoyle ki zamanında eskortlarla da birlikte olduğunu soyledi. bende zaten bunların pazarlık uzerine kurulmaması gerektiğini acıkladım. o gun anlaştık gibi duruyordu. ama yine bir soğukluk vardı işte kadınlar anlar. bende o gece umursamaz olunca en iyisi bizim bitirmemiz gerektiğini soyledim, cok fazla yukseldi. bugun giden yarın da gider ben sana bundan sonra guvenemem oncesinde cok uzuldum artık uzulmek istemiyorum, sana bağlanmaya başlıyorum, sevmeye başlıyorum o yuzden ileride daha cok uzulurum baştan bitmesi en iyisi dedi. ben de kabul ettim ve bitti. insta, twitter her yerden takip edip hikayelerimi havada kapıyor, konuşma bittikten sonra imalı şarkılar attı, sonra da kız arkadaşlarıyla pikniğe gitti. benim duruşum ne olmalı, tamamen silmeli miyim? aslında onu istiyor muyum bunu bile bilmiyorum.