Galaxy M31s şebeke problemi yaşatıyor
Samsung0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Android Telefonlar
- Samsung
- Galaxy M31s şebeke problemi yaşatıyor
-
24-09-2022, 15:03:13Merhaba, buyuk umutlarla aldığım ve ilk sene cok severek kullandığım bu telefon beni pişman etmeye başladı. 2020 Kasım ayında almıştım. 2021'in ortalarında şebeke sorunları baş gosterdi. Ben de sıfırladım. Bir sure guzel gitti. Ama yaklaşık bir ay sonra gene problem yaşamaya başladım. Bu sefer servise verdim. Yaşadığım problemler: Genelde 150 metre sapma yaşatan konum, aramaya gec bağlanması ve coğu zaman internet kullanılamaması. KVK'dan 10 dakika sonra aradılar "Telefonunuzun servis sureci tamamlanmıştır" diye. Gittim telefonu aldım. Kusur bulamamışlar yeniden yazılım atmışlar. 1 ay sorunsuz calıştı sonra gene arızalar ortaya cıktı. Bu sefer dedim SIM karttan. Gittim SIM kart değiştirdim Turkcell'den. Gene 1 ay gitti sonra sorunlar aynı. Bu sefer gene Turkcell'e gittim. Onlarla alakalı bir şey olmadığını soylediler. Sonra aklıma 2. SIM yuvasına SIM takmak geldi. SIM'i diğer yuvaya taşıdım. Boyle de bir ay gecti. Şimdi gene aynı sorunlardan muzdaribim. Şebeke tam cektiği yerlerde de aynı durumu yapıyor. Fikirleriniz nelerdir?