biliyorum uşenebilirsiniz butun youtube ve yaşadığım zorlukları anlatıyorum okumanız dileğiyle goruşuruz ..
şimdi ben bu işe dedem oldukten 1 ay sonra başladım dedem 2014 şubatta oldu paramız yoktu o zaman ben 150 200 tl lik tabletlerden istiyodum flen babama diyodum para yok diyodu o zaman kucuktum biraz 14 yaşındaydım yalvarıyodum babama 200 tl lik pirhana tablet var onları al diye para yok diyodu gercektende yoktu o zaman babam aylık 1200 tl alıyordu 5000 tl civarında borcu vardı odeyemiyordu zor geciniyoduk boğazımıza zor yetiyordu anneme bazen para bile bırakamıyordu kotuydu yani daha sonra dedem oldu memlekete gomduk geri geldik istanbula işte sonra bi adam vardı adam fırıldak ailesinin videolarının sahibiydi satın almış iceriği flen abi lutfen yardım et flen dedim babamın durum kotu flen neyse işte etmedi bende başladım araştırmaya o zamanda okula gidiyom tabi kışındı işte bi video izledım serkan abinin videosu yaptım herşeyi izleye izleye adsense hesabı actım komik videolar attım gunde 1 2 izlenım geliyordu sonra 4 5 gun gecti gunde 0.10 krş getiriyordu derslerim kotuydu o zamanda baya işte o zamanda psikolojik cokuntu icerisindeydim diyodum allahım şurdan bi tablet alayım başka bişey istemem diyodum işte zaten tablet 200 tl sonra işte hergun atıyodum video adsense hesabıma bağlıyodum gunluk 1 tl ye cıktı kazancım işte bu aradada okul cok kotuydu dersler işte cocuklar flen vardı o zamanlar cok icime kapanıktım sesim cıkmıyordu benim hep vuruyolardı durup dururken dayak yedim birinden ağladım baya 1.95 boyu vardı bana tokat attı bayılıyoydum durup dururken vurdu ağladım sıranın oraya dayadım başımı ağladım hic arkadaşım yoktu inanın o anda hic kimse olmak istemez cok acı bi durum gelen gecen vuruyordu babama soyleyemiyordum kendi sıkıntıları vardı sıkıntısına sıkıntı katmak istemiyordum sonra işte başımı dayadım sıraya ağladım aklıma parasızlık geldi teyzemin oğlunun elbiselerini giyiyordum doğru durust elbisem yoktu babam alamıyordu para yetmiyordu işte kafamı sıraya dayadığım sırada aklıma bunlar geldi gelen gecen sataşıyor durumun yok fakirsin bişey alcak paran yok doğru durust arkadaşın yok hayatın b*ktan olu gibi yaşıyorsun derslerin b*ktan sınıfta kalacaksın bunların hepsini soyledim kendi kendime cok zoruma gitti hungur hungur ağlıyorum cocuğun vurduğundan değil zoruma gidiyor yaşadığım şeyler okuldan eve geliyorum işte pc oturuyordum yatıyordumm 7 de kalkıyordum olu gibi işte dersler b*k hocalar b*k sınıftaki insan olmayanlar insanlar b*k sesimi cıkartamıyodum tost alıyodum yarısın zorla boluyolardı 10 kişi geliyorlar bolme diyemiyodun işte boyle oldu hep boyle oldu baktım işte tek kurtuluşum yt calıştım cabaladım hic durmadan araştırdım yaşım o zaman 15 ti işte bi katagoride video attım tesadufen baktım tuttu cok sevindim bu arada hala benle uraşıyorlardı sınıftakiler okula gitmek istemiyodum artık o zamanki duygularımı kimse anlayamaz cok kotu gercekten.. doğru duzgun yemek bile yiyemiyordum yemeği elimden alanlar oldu ac kaldığım oldu 5 10 kişiyle karşıma cıkıp butun paramı alan oldu sesimi cıkartamıyordum tektim arkadaşım yoktu parayı vermezsem dovuyorlardı bunu soylemeden edemicem hepside serseriydi okulda bile bıcak taşıyorlardı ben efendiydim derslerime calışmıyordum ama sesimide cıkarmıyordum hocalara karşı cok saygılıydım mudur bunlardan korkuyordu hep tabiki noldu bu bana bulaşan cocukları gecirdi beni bıraktı neden mi bıraktı ? efendi oldum icin ortalamam 49.95 te kaldı. daha sonra baktım kanal tutuyor o zamanda biraz saftım sattım kanalı 1*** milyara 1*** milyar o zaman benim icin o kadar cok paraydıiki anlatamam cok iyi paraydı işte babama soyledim sevindi baya teslim ettim kanalı işte yavaş yavaş gelişmeye başladım herkese anlatıyodum kimse inanmıyodu o zamanda yeni kişiler gelmişti 1 2 arkadaşım vardı tabi sonra cok geliştim sonra dediğim gibi efendi olduğum icin serserilik yapmadığım icin kaldım okulda lisede kotu olmuştu benim icin işte tekrar okula başladım 2015 te baya acıldım cok değişme oldu her yonden gecen seneki cocuklar korkuyordu artık ciddi anlamda inanmayabilirsiniz ama korkuyorlardı cok garip gelebilir ama boyumda kilomda kalıbımda cok buyuk farklar oldu fiziksel zihinsel herşeyim değişti o sırada bi cizgifilm atmıştım tutmuştu 5*** milyar geldi ondanda o zaman uctum zaten babamda cok sevindi verdim parayı babama borcları kapattı işte daha sonra aylık artık 5 haneliye cıktık şuanda hedeflerim artıyor allaha şukur arakadaşlar bi arkadaşım kendi hikayemi anlatmamı istedi bende facebooktan yazdım konuyu burayada acmak istedim bazı yerlerde kişisel kelimeler yazıyorsa kusuruma bakmayın editledim zaten yazıyı adıyla hitap ettiğim yerleri sildim sanırım artık benimde kendi hikayemi paylaşma zamanım gelmiş burdaki butun abilerim kardeşlerim cok zorluklar cekmiştir benim gibi elbet askeri ucretle calışan abilerim vardır . butun icimi doktum gercekten arkadaşlar sizleri uzduysem tekrar ozur dilerim ne var ne yok yazdım hicbişeyi gizli tutmadım kelime hatalarım olabilir tekrar affola burda ozellikle serkan abiye teşekkur ediyorum herkeste emeği var allah razı olsun ondan . umarım okumuşsunuzdur - teşekkur ederim tum ytpara ailesine
edit : tableti aldınmı diye soran olursa aldım 3 tane aldım hemde piranha değil samsung telefon aldım bilgisayar aldım . ama hicbirinin bi onemi yok benim gozumde .
bu arada bu şarkıları dinlemeyenler varsa dinlemelerini oneririm sadece dinlemeyin muhteşemler. .
buda benim hikayem işte
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- buda benim hikayem işte