Herkese iyi akşamlar. Canımı cok sıkan bir konuda değerli fikirlerinizi almak icin buraya yazmaya mecbur kaldım. Hemen konuya gireyim. 29 yaşında calışan bir bayanım. 1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla kısa bir sure once sozlendik. Fakat oyle bir laf etti ki ne duşuneceğimi bilemiyorum. Abartıyor muyum lutfen okuduktan sonra fikirlerinizi yazın, benim icin cok onemli.

Erkek arkadaşım biraz hassas bir konumda calışıyor. Memur kendisi ve ciddi birtakım guvenlik soruşturmalarından gecti. Sozleneceğimi ailelerimize acıkladığımızda dayım kendisini bir soruşturalım dedi. Bir araştırayım aile hayatı nasıl, hayat goruşu nasıl, ileride beni zora sokacak sıkıntılı işlere/kurumlara bulaşmış mıdır anlamında. Bunu da bana değil anneme soylemiş. Annem bunu bana soylediğinde sozlumun ciddi soruşturmalardan gectiğini ve endişelenmemelerini soyledim. Erkek arkadaşımla da tamamen oylesine paylaştım boyle demiş şeklinde, ama erkek arkadaşım bunu cok buyuttu. Kendisine yapılmış bir saygısızlık ve bel altı vurmak olarak gordu, ben de geri adım atmadım. Karşılıklı tartışırken sinirler fazlasıyla gerildi ve ağzından: istedikleri kadar soruştursunlar, ne b.k yerlerse yesinler cumlesi cıktı. Ben şoka uğrayarak telefonu kapattım. Sakinleştikten sonra bana soyledikleri: bu konuda cok hassas olduğu, kendisine saygısızlık yapılmadığı surece saygısızlık yapmayacağı, benim dayım icin onu silebileceğimi soyleyerek onu cok değersiz hissettirdiğim ve buna cok kırıldığı, saldırganlaştığım icin boyle bir tepki verdiği. Ben ise ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdilik evliliği askıya almaya karar verdim. Fakat ilişkiye devam etme konusunda şuphelerim var. Siz ne duşunuyorsunuz lutfen yorumlarınızı yazın, teşekkur ederim okuduğunuz icin.