merhaba ytpara ailesi sizden bir konuda fikrinizi almak istiyorum. aylar once kendime guzel cizgifilm buldum telif hakkı - eşleşen pek vermiyor tum videoları yukluyorum bir ay gibi bir surede izlenmeler rayına oturuyor ve gunde 20-30-40 dolar bırakmaya başlıyor ve videolar 10 bin izlenme ustune cıkınca flagcılar saldırmaya başlıyor ve kanal ikinci ayına gidemeden kapanıyor. en son kapanmada actığım kanalı ikinci ayına yaklaşınca hicbir saldırı almadan tum videoları silip baştan yukledim, az da olsa abone sayısı sayesinde videolar oncekine gore biraz daha kısa surede rayına oturdu ve şimdi yine gunde 50-60-70 bırakmaya başladı ve birkac gun icerisinde flag gelir ve kapanır.
-belirtmeyi unuttum, kanalım quizde (kapanınca odeme alabiliyorum)
şimdi size sorum, şimdi flagcılar dadanmadan videoları silip baştan mı yuklesem yoksa kapanana kadar kazanabildiğim kadar kazanıp şimdiden aynı kategoride yeni bir kanal mı acsam?
abone sayısı iyi diye ve yeni kategori bulmamda bana cok yardımcı olduğu icin kanalın kapanmasını istemiyorum biraz.
siz bu durumda kalınca ne yapıyorsunuz ya da bu durumla karşılaşsaydınız ne yaparsınız? onerilerinizi bekliyorum belki başka arkadaşların da işine yarar bu konu.
(umarım doğru yere konu acmışımdır.)
calışma yontemi ile ilgili bir soru
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- calışma yontemi ile ilgili bir soru