Ne olur anlattiklarimi okuyun kimse yok paylasacagim sadece siz varsiniz...Merhaba ben 13 yıllık evliyim 3 kızım var..Eşim 1 yil once beni aldatmıştı aldattığı kadın beni arayıp herşeyi anlatmıştı..Ama ben aptallık ettim ve affettim.ona inanmış gibi yaptım aslında herşey acık şekilde belliydi.sonrada affettigim icin cok pişman oldum ama.neyse şuan konum su anlamanız icin baştan anlatacağım.. Eşim serbest meslek calıştığı yerden ayrıldı 10 gun once cok bi sebepte sunmadı patronla ters duştuk kirli camaşırlarını gorduk bizi istemedi falan dedi ayrıldı işten.uyumsuz biridir zaten herkesle anlasamazda.bu arada 6 yıldır psikiyatri ilaclar kullanılıyor ve artık ilacların etki etmediğini soyleyerek doktora gitti ilaclarını değişti falan son zamanlar iyi değildi yeni ilaclara vucudu alışamadı geceleri uyuyamaz oldu nefes alamıyorum icin icime sığmıyor falan diyordu ve gece 10 dan sonra dışarı cıkıyordu dolaşacağım nefes alamıyorum diyerek..dedimki rahatsız ondancıkıyor dışarı ama bu gecen hafta her akşam oldu nerdeyse..kotu olmayuncada isim var deyip cıkıyordu bulunduğu ruh haliyle.kendince bi iş kovalıyor şuan ama gece cıkması ne alaka anlayamadım. Neyse bi defasinda corabini elime aldigimda beyaza donuk bi sac teli bulmustum tuhaf geldi dedim galiba ipte asılı iken ustten biri attı falan.esim 1 hafta boyunca akşam 10 dan sonra cıktı gece 1 de 2 de 3 de geldi. Gercekten kotuydu ilaclardan goruyordum bunu bisey demedim..aklıma kotu bisey getirmeme ye calıştım.bi gece geldiğinde eşim elinde 2 tane krem ve sanal gerceklik gozluğu getirdi bunlar arkadaşın arabanındaydı bana verdi dedi sanal gerceklik gozluğu neysede kremler penguen li suslu ve yurt dışından gelmiş kremler..Neyse eşim bi gun sonra dukkandan bi arkadaşıyla telefondan konuşurken bi şey duydum orda yokum bana tehlikeli bi durum olursa haber ver ust kattakiyle ilgili dedi..Orda ben şuphelenmeye başladım.. Dukkanın ust katında oturan bir kadın vardı boşanmış eşinden dukkana geliyormuş eşinden şiddet gorduğunu falan anlatmış dukkÂndakiler adam gelip pislik yapıyormuş hala kadına falan. Kadının kucuk kızları olduğunu falan anlatmıştı eşim cocuklarısever dondurma vermiş onlara dukkandan falan.neyse bu kadında bizim kızlara maske yollamıştı 1 kez birde kadının annesi yurt dışında yaşıyormuş biseyler vermiş eşime cocuklara verirsin diye jelibon cikolata falangetirmisti eşim onceden.. acaba dedimdukkanda bu kadınla ilgili bisey mi olduda cıktı bu ne oldu neden ust kattakiyle ilgili tehlikeli bi durum olduğunda haber ver dedi ki telefonda ust katta o kadın var sadece bahsettiği.Esim bazen gereksiz samimiyeti sever acaba kadına yardim falan mi ediyor patron asıldı da buda tepkimi gosterdi diye duşundum herşeye rağmen iyi duusnmeye calıştım ama eşinin gece cıktığı gunlerde eve yurt dışından gelen o kremleri getirmesiyle kafam karıştı yani o kremler daha cok bi kadına hitap ediyordu penguen li suslu cocuk kremi gibi ve ust kattaki kadının onceden yurt dışından gelen jelibon xikolata yollaması annesinin yurtdışında olması falan sadece bi tesadufmuydu .. derken eşim gecen gece yine cıktı ve onu aradığımda telefonu acmadı 1 saat sonrada eve geldi. Motorcu arkadaşlaydık acamadım telefonu motorun ustunde dedi.bende bi gun sonra telefonuna baktım mesaj falan yok temiz ama arama kaydında biri aranmış ben onu 12 de aradım onda o yabancı numarayı 12 bucukta aramışnumara rehbere kayıtlı değildi insan o saate rehbere kaydetmeyecegi birini arayamaz degilmi gece yarısı numarayı aldım.. telefon cocuğunu elindeydi o ara oyle aldım son zamanlar eşim cok telefonu ortaligakoymuyor pek cocuğun eline versede gozu ustunde bi suresonra alıyor hemen falan halbuki soz vermişti banatelefon ortada olacak diye ekran kilidi j biliyorum ama pin kodu bilmiyorum telefon hep kapalı şarja takar onun haricinde hep yanındadır.elime istesem verir ama. Neyse numarayı kime ait olduğunu oğrenmeye calıştım bilgi verilmesini kapatmış soylemediler.Kaydedip watsaptan baktım resim gorunmuyor ama profil yazısı vardı bi isim mesela gulbahar yazmış yanına 3 tane kalp duşundum bu isim sanki eşimin dukkanda sevdiği o kucuk kız cocuğuna aitti cok tanıdık gelmişti o kadının kızının adına benzettim yuksek ihtimalle oydu. Bi gun sonra baktığımda ise profilde almanca bi yazı yazıyordu ne garip değil mi yabancı dil bilen biri bence yoksa ben neden almanca yazmıyorum mesela..Yani bu zincir boyle geldi peşpeşe yurt dışından gelen jelibon lardan sonra gece gelince getirdiği yurt dışı kremi aradığı bu nuamra numaradaki cocuk ismi ve almanca yazı hepsi tesaduf muydu eşime sormadım sorsam biliyorum bisey uyduracak eminim. Sonra numarayi teyzemin telinden aradım yanlış numara cevirmiş gibi acan bir kadın..Ismini soylemedi tabi yanlış oldu dedi kapattı .. eşimde ne hikmetse arama kaydından bu numarayı silmiş sonradan herkez duruyor o numara yok..Evli bir adam o saate bi kadını nasıl arasın diyorum gunduz olsa arkadaşca diyeceğim . aklımda herşey donuyor.. acaba neden gece cıkıyordu dışarı kadının evine mi gidiyordu kadın gunduz goruşemez gece cocuklar uyuyuncamigorustuler diyorum sonra gece kadının yanında olsa niye arasın 12 bucukta onu diyorum beynim durmuş durumda hic iyi değilim.. bu olayı nasıl bulurum ben..Kadınla goruşsek doğruyu soyler ni sanmam evli olduğunu biliyor yoksa bisey mi uydurur anlatmayı goze alırmı.. kadının evi dukkanın ustundeydi evi biliyorum taşınmadıysa eşimi takip mi ettireyim diyorum ama zor gece sessiz cıkıyor peşinden biri gelirse anlat sezer dikkatli biridir.. kadının apartman kapısı goren bi yerde biri beklese apartman girip girmediginebaska eşim evden gece cıkınca diyorum takip etmek yerine boyle acayip şeyler geciyor aklımdan