Merhaba oncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak oğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hic konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar actı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun suredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj gondermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon goruşmesinde ben cocuklar icin zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede calıştığını oğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu surekli evde bırakıyor yani guven kazanmak acısından unutmuş gibi yapıp dışarı cıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok uzgunum.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hic beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini soyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde surekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları soyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hicbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya cıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.