Beşiktaş'ın yıldızı Dele Alli, canlı yayında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte o sozler...

"Burada olduğum icin cok mutluyum. Başlangıcı ile birlikte cok guzel gecen bir zaman. Turkiye'ye indiğim andan itibaren cok mutlu oldum. Muthiş gecen bir zaman oldu."

"Genc oyuncu olduğunuz zaman beklentiler duşuk oluyor, gol atmaya başlıyorsunuz iyi performanslardan sonra goz onune cıkıyorsunuz. Futbol inişler ve cıkışlarla dolu olabiliyor, son zamanlarda formumu koruyamadım performansım aşağı gitti. Seviye ve performans duştuğu zaman burada kalmamanız gerekiyor. Yaşım gereği şansım var, tekrar geri donuş icin. Beşiktaş'tan ilk teklif geldiği zaman, heyecanlandım. Burası benim icin harika bir fırsat ve ayrı bir mucadele. Burada takımla beraber iyi olacağımızı duşunuyorum. Cok heyecanlı ve mutluyum burada olduğum icin."

"DERBİ İCİN COK HEYECANLIYIM"
"İngiltere'de cok fazla derbi oynadım, buradaki derbiler cok farklı. Otelde ve başka yerde insanlar bana derbiyi soruyor. Farklı bir havası var, derbi icin cok heyecanlıyım. Sakatlığım vardı ama şuan kendimi iyi hissediyorum."

"Futbol'un guzel yanı; herkesin bir fikri olması. Ben burada cevap vermek değil, sahada cevap vermek istiyorum."

"Milli takımda her oyuncu oynamak ister, herkesin hayalidir. Takıma geri donmek istiyorum, burada iyi performans gostermem gerekiyor. Sahada kendimi iyi ifade etmem gerekiyor. Burada cok sevgi hissettim, ilk gunden itibaren, bu sevgiye karşılık vermem icin sahada iyi olmam gerekiyor. Korkusuzca kendi oyunumu gercekleştirmek benim amacım. Sahanın icerisinde ozgur ifade etmek icin gereken bir ortam var. Gelecek icin konuşmak icin erken."

"Hem mental hem de fiziksel olarak zor bir lig. Cok ust duzey takımlar var, burada cok şaşırdım. Mucadeleci bir ortam var, zor maclar geciyor. Cok farklı bir baskı var ama iyi yonlendirdiğimiz zaman başarı alabilirsiniz. Dediğim gibi şaşırdım burada, bu kadar zor bir lig beklemiyordum."

"Ankaragucu macında yaşananlar normal değil, Josef'in yerinde olsaydım ben de aynı şeyleri yapardım. Orada değildim ama yakından gorduğumde olmaması gereken şeyler oldu. Bir daha yaşanmaması gerekiyor."

"Beşiktaş ozelinde, tempolu bir takımız. Buraya geldiğimde bunu gordum, idmanlar. Taraftarın tutkusu, arkadaşlarımın boyle oynaması cok memnun etti beni. Super Lig'de takımların cok iyi olduğunu duşunuyorum, onların belirlediği seviyeyle biz de daha iyi olacağız. Burada kendimi rahat hissediyorum, adaptasyon sorununu cozeceğimi duşunuyorum. Tutkunun beni daha rahat ettiriyor."

"Topun fazla iceride olmaması, normal. Taktiğinize gore bunlar değişebiliyor. Premier Lig'de de bunlar oluyor ama akıllı olmanız gerekiyor. Buranın cok farklı olduğunu duşunmuyorum, tempoyu duşurmek bazen mantıklı olabiliyor."