Merhaba yaklaşık olarak 3 ay once aldım telefonumu, bir kez bile yere duşurmedim telefonu, zaten 30 TL'lik bir kılıf kullanıyorum dışı karton gibi sert ici de slikon cok sağlam yani duşse bile bir şey olmaz en fazla grafik işlemci zarar gorur ama telefon hic acılmıyor. Neyse asıl konumuz dun gece youtube da video izliyordum videonun sonlarına doğru birden telefonun sesi sonuna kadar acıldı bende kıstım sonra goruntu dondu dedim klasik ac kapa yapayım dedim ekran kilidi tuşuna bastım ekran kapandı hala videodan ses geliyor bu arada neyse ekran kapandı, kolumda Samsung Gear Fit var bluetooth ile bağlı telefona 5 dakika sonra saate mesaj geldi "bluetooth bağlantısı kesildi" diye.
Telefona ne olmuş olabilir bunu bilen varsa soylesin okula gidiyorum-ben sınav lisesindeyim erken başladı okul-normalde bugun etute kalacaktım ailem arar ulaşamaz diye eve dondum şuan konu eksiklerim var.
Yalnız olay cok uzun okumak isteyen okusun
Bir olay daha var benim kuzenimde Samsung Galaxy A7 var 1 ay once bozulmuştu. Kuzen de benden 10 yaş buyuk. Şimdi Nasıl Bozuldu Onu Anlatayım; Akşam saat 8 gibi biz kuzenle bilgisayarlarda The Sims 4 oynuyoruz sonra kuzen su icmeye gitti o sırada halamlar felan geldi oturdular, bizde balkondayız, ardından kuzen geldi telefona mesaj geldi o sırada aldı telefonu. Telefon şarjda takılıydı ve antalya'dayız aşırı sıcak. Bastı tuşa ekran yemyeşil ve acılıp acılıp kapanıyor ama sesler gelmeye devam ediyor. Yarım saat ne oldu felan derken kuzenim dedi "Samsung'u arayalım" dedi,bende telefonumu verdim aradık.Yetkili bize "sizin bir sucunuz yok sizinle bir ilgisi yok tamamen sıcaktan dolayı dokunmatiğin camı catlamış ama telefonu incelemeden anlaşılamaz" dediler. Sabah erkenden kalktık gittik Samsung yetkili servise telefonu aldı, 5 saniye baktı demek icin 100 şahit ister. Hemen "kullanıcı hatası !" dedi. Biz oyle baka kaldık. Kadının suratına bakıyoruz. Kuzenim tersledi hemen "ben bu telefona oz cocuğummuş gibi davranıyorum telefonu ne duşurdum, ne carptım ne de ustune oturdum !" dedi kadın telefonu actı mırıldandı felan iceriden bir adam geldi o da aynı şekilde aldı eline daha hic incelemeden "kullanıcı hatası" dedi. Ben bu arada ikisine cok guzel saydırıyorum icimden. İyi Dedik bıraktık 1 haftaya hazır olur dedi. Neyse uzerinden 1 hafta gecti gidelim bakalım dedik cunku verdikleri takip numarasında hicbir şey cıkmıyor. Gittik sorduk telefonu biz giderken kadın cekmeceye koymuştu bende dikkat ettim nasıl koyduğuna biz geldiğimizde telefon aynı yerinde duruyordu bide kadın iceriye gidiyor ona buna soruyor en sonunda buldu bizde telefon yapılıyorsa alalım dedik. Aldık İstanbul'a gonderdik 3 gunde telefon geri geldi ama gene 760 TL odedik.
Yani ben size diyorumki Samsung almayın pişmanlıktır!
Telefon almak isteyenlere 600 kusure General Mobile 4G var mukemmel telefon veya quadro mobile vardı ama modelini unuttum.
Samsung Galaxy E5 kullanıcı hatası olmayan arıza
Samsung0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Android Telefonlar
- Samsung
- Samsung Galaxy E5 kullanıcı hatası olmayan arıza