Bir ay once biriyle tanıştım, ama ani bir tanışma oldu. Bir arkadaşımın arkadaşı ve buraya iş icin gelmişti, yani aynı masada bir saat falan oturduk. Sonra arkadaşıma soylemiş falan ve konuşmaya başladık.
Şimdilik her şey cok guzel gidiyor. Ama size sormak istediğim bir kac şey var. Ben genelde ilişki yurutmekte iyi değilim bu nedenle hala ne doğru ne yanlış olur bilemiyorum .
Birincisi bu bir ayın şu son gunlerinde cok fazla konuşmaya başladık. Yani kalpler falan havada ucuşuyor surekli. Aslında gayet memnunum ama sizce hızlı mı olmuş boyle bir tanışma ve bir ay icin. Daha mı ağırdan almalıydım
İkincisi cocuk 1 bucuk ay sonra yanıma gelicek. Ve geldiğinde aramızda bir şeyler yaşanması erken mi olur cinsel anlamda?
Yani şoyle ; benim fikrime gore her şey o kadar guzel gidiyor ki ben yaşanmasını istiyorum. O bu konuda herhangi bir şey soylemedi, yani konu cok kapalı bir şekilde gecti ve beraber kalıp kalmama fikrini bana bıraktı.
Benim endişem şu, bu buluşmada birşeyler yaşanırsa, erkenden tukenmiş mi olur .
Ben bir sonraki buluşmayı beklemek istemiyorum, ama emin olamıyorum size de sormak istedim. Aslında boyle şeyler belki anlık gelişir ama ben biraz taktım bu konulara