Merhaba başlıkta herşey cok acık zaten.Ben kayınvalidem ile yaşamak istemiyorum.8 yıldır aynı binada herkes kendi evinde yaşıyordu.Kv ile en başından aramızda soğukluk oluştu.Yasam tarzımız herseyimiz asiri farklı.Kavga gurultu yaşamadık hic ama mesafeliydik herkes kendi duzeninde yaşıyordu.Kp 8-9 ay once vefat etti.Ayni binada olmamıza rağmen evinde kalmak istemiyor.Kv 55 yasinda cok saglikli yani herhangi bi muhtacligi kronik hastalığı yok.Esim devamli ilgileniyor.Kızı da bir sokak otede oturuyor.Gelip gidiyor bende destek oluyorum.Kp oleli bizde gece de bizim evde kalıyor.Ozel hayat diye birsey kalmadı.Ben zaten ilac kullaniyorum depresyon tedavisi icin.Hicbirseye kimseye tahammulum yok.Butun duzenim alt ust oldu kv hic uyum sağlamıyor kendi duzenini bizim evde uygulamaya calisiyor.Depresyonum bu surecte tekrar etti.Bunu nasıl konuşmalıyım kırıp dokmeden.Yardimci olur musunuz?Su an cok saglikli duşunemiyorum kendi başına.Eşimle konuştuk o rahat edemez evine gider diyordu devamli.8 ay oldu gitmiyor.Yani en azından gece evinde yatsa.Esim de haliyle annesine evine git diyemiyor o da arada kaldi.Lutfen gercekten yardimci olacak olanlar yorum yapsın.Cok sıkıntılı durumdayım psikolojik olarak.Bilmiyorum belki kotu biri olarak gorebilirsiniz vicdansiz falan ama zamaninda cok buyuk bir olay geldi başıma oyle boyle değil.Bize hic destek olmamıştı kv ve kp.Şiddetli depresyon gecirdim o zaman.Destek yerine kostek oldular daha kotu oldum.Surekli onlar aklıma geliyor zamaninda bana destek olmadı şimdi nasil bizimle yasamak ister diye.Bilmiyorum sıkıştım kaldım asiri bunaldım.Kimse ile paylaşamıyorum.Lutfen yardimci olur musunuz bana?