Kizlar merhabalar hemen konuya geciyorum ben 3 yıllık evliyim benim nisalandigim zamanlar kayınvalidem tamam her şeyimi yaptı ama hep kendi beğenmek istedi her şeyi kendine gore yapmak istedi mesela elbise alırken şu daha iyi olur falan diye oneride bulunurdu eşya konusunda da o şekilde hatta hali avize gibi şeyler direk kendileri aldı bana hic sormadan bile tamam oneride bulunmasını sorun etmedim hic bir zaman ama kafasına gore almasına canım cok sıkılırdı ailem pek onemsemezdi boşver alsın sen kendi yuvamda mutlu ol napican eşyayı falan der gecerlerdi bende bu yuzden hic ustunde durmamaya calıştım ve her alışverişe ailecek gitmiştik şimdi gorumcem nişanlandi ve her şeye damatla kendisi gidiyor ve hic kayınvalidesi karışmıyor hic bir laf bile etmiyor her şeyi istediği gibi seciyor olması gereken bu zaten sorun bizimkindeydi ama şuanda bana hic gorumcem ve kayınvalidem bi şey anlatmaz oldular yani aramız o kadar iyiyken bi anda bana mesafe koydular erkek tarafının bunlara yaptığı şeyleri anlatmaz oldular hic soylemez oldular bi şey yani bi anda aramız soğudu eşime dedim noldu bi anda her şeyi paylaşirlarken mesafe koydular bana diye oda diyor ki senin zamanında her şeyi kendileri yapmaya calıştı sen bu kadar rahat değildin gonlune gore beğenip alamadin boyle olmadın ya şimdi canın sıkılır uzulursun diye soylemiyorlar dedi buna daha cok canım sıkıldı yani her şeyin farkındalar bana yaptıklarının falan evet icimde kalan cok şey oldu da ne yapayım onların cahillikleri dedim gectim şuanda yuvamda ki huzuru bozmak istemem basit şeyler icin nasıl davranıcam kayınvalidem ve gorumceme karşı bana mesafelerle