Evet arkadaşlar bende bukadar beklemiyordum ama oldu
Bende herkes gibi izlenecek cabuk tutacak videolar arıyordum birgun amerikan showlarına bakayım dedim gozume ilk carpan ve uzerine duştuğum
( Ellen SHow ) oldu .
arkadaşlar ilk olarak ellen show videolarını paylaşan bir kanala girdim videosunu aldım kendi herhangi bir kanalıma yukledim baktımki eşleşen vs yok

sonra kendime yeni bir kanal actım hemen susledim pusledim başladım ellen show paylaşanları aramaya

youtube arama yerine yazdım ellen show filtreden Bu haftayı sectim baktım ki bi dunya paylaşan var aktif olarak paylaşan boyle 7 bin 8 bin abonesi olan kanal buldum hemen kopyaladım 100 tane video kanala attım ertesi gun direk 400 izlenim kazandı kanal uzerine duşmeye başladım daha cok video yukledim her gun abone gelmeye başladı tek tuk 45 50 derken 100 aboneye kadar cıktım 20 gunde , sonra ellen show un en yeni bolumlerini takip etmeye başladım cıktıgı gibi attım falan hemen izleniyo en cok gece 12den sabah 8 e kadar izleniyo onuda cozdum

herneyse kanalda sadece 3 videom boyle cok izlendi biri 12 bin diğeri 24 bin ama tbm cok sağlam geliyor tık sayısıda gayet iyi
Şuan o kanalımla yola devam ediyorum 150 abonem oldu biliyorumki dahada coğalıcak . ellenshow ne telif atıyor ne bişey inş atmazda
yani demek istediğim aynı ellenshow gibi bi kac program bulsak atsak takip etsek cok cok kazanıcaz
ellenshow u her atan tutturyo arkadaşlar bana engel olcagınızı duşunmuyorum
sizde şimdi cok paylaşılır diyip vazgecmeyin bi deneyin
cok unlu geliyor programa unlulerin hayranları sayesinde cok izleniyo birde cok paylaşılıyo
buda rresim