Ablalarım lutfen beni yargılamadan okuyun yazıcaklarımı.
Ben 19 yaşındayım sevgilim ise 24 yaşında tanışıklığımız 2 sene oncesine kadar gidiyor ama aramızda ilişki diyebiliceğim şeyler altı ay oncesine kadar gidiyor.Benim iki sene once de ona karşı bir ilgim vardı ama o benden o anlamda hoşlanmıyordu yani ben ona karşı bu ilgiyi uzun suredir icimde besledim bir sene gibi zaman dilimi boyunca hic konuşmadık gecen 2020 ekim ayında ben ona duygularımı itiraf ettim o ise beraber zaman gecirip birbirimizi tanıyabiliceğimizi ve henuz sevgi hissetmediği biriyle sevgili olamayacağını soyledi anlayışla kabul ettim flort donemimiz başladı boylece ben onu biraz sevgiye boğdum diyebilirim o bu alışık olmadığı sevgi karşısında şımarıp oyle olmamasına rağmen beni sevdiğini soyledi zaten doğru olmadığını anladıkca soylemeyi bıraktı bir ay gibi bir zaman sonra ben biraz hırcınlaşmaya başladım onun başka insanlarla
olan samimiyetini gorunce onunla ciddi bir ilişki yaşanmayacağını soyledim bir suru kavgalar ettik benden soğuduğunu soyledi
benim en buyuk hatam daha cok kısa zaman gecmesine rağmen onunla cinsel beraberlik yaşamaktı aramızda cok guzel bir ten uyum vardı daha sevgili bile değilken onu sevdiğim icin bekaretimi de ona verdim o ise biz bu kavgaları ederken benim sinirden onu engellediğim zamanda cevresindeki başka bir kızla seks yapmış BİZ FLORT ETMEYE BAŞLADIKTAN BİR AY SONRA VE BİZ COKTAN CİNSELLİK YAŞAMIŞKEN ben bunu bu gece yani olayın ustunden 5 ay gectikten sonra şu anki 2 aylık sevgiliik hayatımızda oğrendim zaten şuphelerim vardı bu gece sordum ve yaptığını soyledi titremem bile bunu yazarken yeni gectim bana once bunun aldatmak sayılmayacağını o donemde daha sevgili olmadığımızı soyledi ben kendimde soğutmuşum o yuzden boyle bi aptallık yapmış ben de ona aynı şeyi ben yapmış olsam başka bir insanın bana dokunduğunu benim onu optuğumu bilsen beni aynı sevebilir misin affeder misin dedim affetmem dedi ben de ona aldatmanın bahanesi olmayacağını onunla kus olsak da kendimi ona saklayacağımı soyledim.bana aşık olduğunu benden başka kimseyle olmak istemediğini bana aşık olduğunu cok ozel olduğumu benle yaşadığı duyguları hic kimseyle yaşamadığını soyledi o zaman beni sevmediğini biiliyorum ama şu an her goruştuğumuzde bana bakarken gozleri parlıyor guluyoruz eğleniyoruz beni sevdiğini hissediyorum duyguları konusunda yalan soylemediğini biliyorum acıkcası boyle bir şey olmasa ayrılık aklımın ucundan gecmezdi
ama bir kere bazı şeyler koptu bundan sonra onu her optuğumde aklıma o kız gelicek her ozel anımızda o ikisini duşunuceğim
bir daha guvenemeyeceğimi de biliyorum bu onun dediği gibi aldatma sayılmaz mı
ben aldatılmış hissediyorum onemli olan bu sanırım ondan birkac gun duşunmek icin zaman istedim o da sana aşık olduğumu hatırla dedi kapattım telefonumu ablalarım cok aşığım ben bu insana hayatımdan cıksın hic istemiyorum ama bunu kabullendiğimde hem her zaman şuphe olucak guvensizlik olucak en kotusu her şeyi affettirebiliceğini duşunucek beni ciddiye almayacak ben bu insanla evliliği duşunuyorum ondan cocuğum olsun istiyorum ileride onun yaptığı şeye bakın
boyle pis bir şeyle başlayan ilişki aldatma ve yalanla başlayan bir ilişki guzel bir yer gider mi
kırıcı cevaplar yazmasazsanız cok mutlu olurum cok uzgunum zaten