Gunaydın arkadaşa hayırlı cumalar. Sizler benim ailem oldunuz o yuzden yaşadığım şeyleri hep paylaşmak duşuncelerinizi almak istiyorum.
Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz alt katımdalar gorumcemlede yakınım. Kayınvalidemler gecici burdalar memlekete gidicekler 1 2 seneye kadar. Her ne kadar ilk zamanlar sıkıntı ceksemde şuan yavaş yavaş oturttum herşeyi. Haftada 1 2 goruşuyoruz biyere gidp gelirken işten gelirken nadirdir uğramam cunku gerek olduğunu duşunmuyorum benim hayatım değil mi ? Gorumcemle yakın olamadım eskiler konumu bilir sımarık cirkef ve bana saygısı olmayan biri. Abisinin eşiyim ama benden bi kac yaş buyuk.
Gelelim konuya canlarım. Ben dun izinliydim fakan konu arasında kayınvalideme calışıcam dedim cunku iznim perşembe sabahı belli oldu. Kuaforde randevum vardı yakında değil evde ilşleri yap derken biraz gec kaldım. Gorumcem aşağıdaydı seslerini duydum kapıyı kitlerken “aa kanarya evdemiymiş calışıyorum dedi” muhabbeti gecti. Kendimden emin bir şekilde uğramadan kuafore gittim. Onceden vicdan yapardım ayıp oldu uğramadın diye ayıp mı cidden uğramamak uğradğımız zamanlarda oluyor ?
neyse dun kendime resim atarken eşimin telefonundan kardeşinin emoji mesajı geldi bildirim olarak refleksle actım oynuyordum ya mesaj acıldı. İsmimi gordum.
Beni sormuş kanarya izinlimiydi camdan tam goremedim eşimde evet demiş gorumcem ee dun calışıyor dediler falan demiş. Eşimde sabah geldi haber cunku demiş. Gorumcem de kahvaltı yapıyorduk diye eşimi yoklamış cevap gelmeyince he bi sorayım dedim daha dun calışcak dediler uğrasaydı kahvaltı yapıyorduk gec kalmışssa demekki demiş. Eşimde derde bak tarzı cıkartma gondermiş.
Elbette bu konuya takmadım ama neden gelinin acığını arıyorlar? Neden uğramak zorundayım ? Neden takip ediyorlar ? Neden eşime uğramadı tarzı şikayet ediyor baya yazmış cunku tam hatırlamıyorum ? Yani ben boyle yaptığı icin bidhakine hic uğramicam mesela. Ya da uğramam mı lazımdı ? Neden gelinin acığını ararlar ki ? Gecende markete giderken uğramıştım kaynanama bişey lazımmı diye yok cy iciyorum gel dedi işim vsr dedim akşam eşime diyorki kanaryayı bekledim gelcem dedi gelmedi yoo anne yemek yapcam dedim duymamışsındır dedim.
Anne kız surekli acığımı arıyorlar. Hatta gorumcemin annesi icin bile yazdığını duşunuyorum yapıyor cunku. Sizlerden cok destek aldım umarım olurda bu konuyla ilgili yuzume bişey soylerlerde cevabını alırlar. Sizleri sevdiğim icin anlatmak istedim ayıp olur diye kendimden odum vermicem