Merhabalar,
Ben yurt dışına doktora yapmaya geldim. Hocayla ilk internette goruştuğumuzde işte sana yılda 25bin dolar veririm dedi
Ben de olur dedim
Okul masraflarını kendin odersin dedi - buyuk meblağ değil 4.500u gidiyor
Ben de ben cebimden odeyemem dedim
Tamam oderiz onları dedi
Şimdi bundan siz 25bin + okul masrafı anlamaz mısınız?
Bugun bana bir cek geldi, okul masrafı, asistana attım işte bunu odemeniz gerekmiyor mu diye
O da X ile konuştum artık bursun yattığı icin sen odeyebilirsin dedi
(x, hocanın adı olsun)
Ben de gittim konuştum odasına, biz dedim okul masrafı + 25bin diye anlaşmıştık
O da hayır biz 25bin diye anlaştık dedi
Seni tam olarak ne panik yaptırdı diye sordu
Diyemedim size guvenim sarsıldı, ilerde de boyle bir şey yapar mısınız diye de masraf vs dedim
En yuksek maaş alan oğrencim sensin dedi (benle eşit alan bi kız daha var onu soyledi) - bu parayla arabasını alan rahat yaşayan bir suru oğrencim oldu dedi eğer yetmezse, bir şeye ihtiyacın olursa sana sağlarız, konferans, bilgisayar biz onları alırız dedi
Arkadaşlar beni paranın miktarı germedi, burası ufak kasaba zaten harcanacak şey belli, o parayla rahat tek başıma bir evde yaşarım ben
Ama kenara attığım para cok olmayacak tabi, birikim yapamayacağım
Bir de en cok geren mevzu bu adam beni oyuna mı getirdi şimdi buraya gelene kadar?
Annemle babam da cok kotu niyetli duşunuyorsun, adam cebinden calmamış ki paranı, kotu niyetli olsa uğraşmaz seninle boyle fırsat sunmaz dedi
Her şeyi bırakıp gelesim var kafam cok karışık, bir de oturdum azcık ağladım, icim uzgun, cok mu abartıyorum