Arkadaşlar ben dahil bazılarımız Tv'den direk kayıt alıyoruz ve bu şekilde calışıyoruz. Ornek veriyorum bir dizi yaklaşık reklamlarla, Riplenmesiyle, yt ye yuklenmesiyle beraber yaklaşık 3 saat surmekte partlar halinde. Bu demek oluyor ki gunde 1 dizi atan birisi yaklaşık 3 saat pc başında oturmakta. Reklamları takip etmekte ve kesip bicmekte yapanlar bilir zahmetli iştir Pc iyiyse bir nebze de olsa kolaylaşır fakat ne kadar da olsa zordur.
Bu zahmetere katlanıp (tabiki ucunda para var) kanalına atıyorsun videoyu bir bakmışsın anında videolarından turemiş. Ben bu işlerle cok ilgilenmem videomu kim atmış kimde var kimde yok pek bakmam ama artık can sıkıcı duruma gelmeye başladı videoyaya reklam koyuyorsun adam utanmadan o reklamı bile kapatıp kendi logosunu reklamını koyuyor. Bazen index alamayabiliyorsun ve senden videoları alanlar sıralamada on sıralarda cıkıp senin EMEK verdiğin videodan senden daha fazla izlenim sağlıyor buda kazanc olarak geri donuş yapıyor.
Şimdi kimse cıkıp sende spam yapıyorsun o da spam yapıyor demesin. Ben burda verilen emekten bahsediyorum. Botu bağlayıp kanalı otomatik yukleyenle vaktini buna harcayan arasındaki farktan bahsediyorum. Ayrıca Pcsinde camtasia vb programlar olanlar bu işe kendileride emek verip kayıtlarını kendileri alabilirler.
Sizce bunun yaptırımı ne olmalıdır. Bu işi yapanlarda Emek vermek acısından duşunurlerse daha objektif şeyler ortaya cıkar.
Tv'den Kayıt Alanlara Soru
YouTube0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumlarý
- YouTube
- Tv'den Kayıt Alanlara Soru