Evet, bahsettiğim gibi elimde Samsung J7 2015 SM-J700F cihazım IMEI farklı aralıklarda okuyor veya okumuyor. Yeniden başlatıyorum okuyor bir daha yeniden başlatıyorum okumuyor ve ne kadar yeniden başlatırsam başlatayım pili ne kadar cıkartıp taksam da hicbir şey değişmiyor ve sonra bir şey yukluyorum cihaza yeniden başlatmak gerekiyor. Sonra IMEI okuyor yeniden başlattıktan sonra ancak takıyorum. SIM kartı okuyor ve 1gun ila 1 saat arasında ağ bağlantısı yok diye bir hata veriyor ve aşırı alakasız aralıklarla gidip geliyor. Anlamadım. Root attım telefonu Android 11 yaptım IMEI o zaman hic gelmiyor. Android 11 ile 3 gun kullandım hicbir şeklide gelmedi Magisk kurdum edxposed kurdum IMEI değiştirim ama Android 11 de IMEI var seri numarası gozukmuyor. Android 6.0.1'e geri dondum şimdi seri numarası gozukuyor IMEI alakasız aralıklarla gidip geliyor gidip gelme olayını anlamayanlar icin de cihaz Root'lu olduğu icin edxposed modulu yuklediğim zaman erişim vermesi icin yeniden başlatmak gerekiyor ve gidip geliyor surekli. Android 6.0.1 de şimdi root attım SuperSU ile xposed kuracağım IMEI değiştirmeye calışacağım Z3Xbox olmadan IMEI atamıyorum. Octoplus da SM-J700F gozukmuyor.