Bunun bir cozumu yok sadece ic dokmek amaclı yaziyorum nasıl davranmam gerektiğini ne yapmam gerektiğini hic bilmiyorum. Ruh hastası bir kayinvalidem var seneler seneler gecmiş hala aynı sikintilar. Goruşmuyorum gitmiyorum gelmiyorum ama bu kadın huzur bozmayi beni uzmeyi hep başarıyor. Goruşmuyorum kafam rahat diyorum tam zankk bir telefon. sizofren ya da başka birşey ama hasta.
Kayınvalidem kendisi muhatap olmuyor guya ama kocasına aratıyor. Ama arkadan onun sesi geliyor bagiriyor. Bir erkeğe yakışacak laflar mi bunlar Allah aşkına. Az once eşimi aradı babasi. Neymiş kardeşinin karısı kardeşini aldatmış başkasıyla yatmış. Sen karının tarafını tut bizi terket ( terk etmekten kasti aynı evde yaşıyor gibiydik taşındık cok şukur ) karında seni aldatacak. Sen bir trafik kazasında olsen karın yeniden evlenecek ,cocukların ortada kalacak. Biz bakmayız cocuklarına. Daha birsuru abuk subuk deli sacmasi laf. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatıyor. Makinalı tufek gibi. İki kelime konusturtmadan saydı saydı birde beddua etti kapattı telefonu.
Eşimin benimle kavga etmesini hatta bosanmamizi istiyor istediği olmadıkca da cıldırıyor. Ufak ufak iftiralarla başladı şimdi bu igrencliklere kadar geldi. Ben sakin bir insanim kavga edemem onun gibi tek yapabildiğim uzaklaşmakti onu da yaptım ama yine kurtulamıyorum. Basım catlıyor dediklerini hatırladıkca. Eşim boşver gec aklı yerinde değil say diyor ama kolaymi bosvermek. Hamile halimle hala benimle uğraşıyor. Hic durmuyor.