Sevgilim bundan birkac ay once bir arkadaşıyla hoşlanmayacağım bir yere gitti. Bunu tesadufen arkadaşı mesaj atınca ordan gordum. Cok buyuk tepki vermedim. Bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı soyledim . Gercekten o an utandı ozur diledi. "Bir daha boyle bir şey olmaz ." dedi. Birkac hafta sonra telefonundan bir şey gosterirken pat yanlışlıkla aynı mekanda arkadaşlarının attığı fotoları gordum. Yeniden gittiğini itiraf etti. Artık goruşmek istemedğimi soyledim. Onunla arkadaş olduğu surece kendini farklı yollara cekeceğini soyledim. Gunlerce peşimde koştu. Hatta arkadaşının numarasını falan engellemiş. Gerekirse onunla goruşmem diye. Ekran goruntuleri attı. Sonra goruştuk mesajları falan gosterdi engellediğini falan gosterdi. Ama dun farklı bir isimle kaydettiğini fark ettim. Ama benim bunu anladığımın farkında değil. Belli etmedim cunku guzellikle soyledim olmadı kavga ettim olmadı. terk et geri don şekline sokmak istemiyorum olayı cunku ayrılmak istemiyorm. Sizlerden sadece şu şekilde tavsiye istiyorum bildiğimi fark etsin korksun ama acık acık bu konuyu konuşmayalım. Ne yapabilirim?
(Ayrıl demeyin lutfen cunku konuyu acma sebebeim ayrılmak değill )